Üvöltözést, majd egy nagy puffanást hallottak a szomszédok Győrben, amikor kizuhant egy 26 éves nő egy panelház tizedik emeletéről. A rendőrség azonnal előállította párját, a büntetett előéletű férfi mosolyogva fogadta, hogy előzetes letartóztatásba került.

A tízedikről zuhant ki

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy szörnyű tragédia történt csütörtökön Győrben: egy Szent Imre úton álló tízemeletes panelház legfelső emeletéről kizuhant egy fiatal nő. A 26 éves Lídia azonnal szörnyethalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A bűncselekmény gyanúja

A nő a lakásban az esést megelőzően élettársával tartózkodott, akit a rendőrök azonnal előállítottak, mivel nem zárták ki a bűncselekmény gyanúját. A férfi rokonai a Tényeknek azt nyilatkozták, elképzelhetetlennek tartják, hogy bűncselekmény történt. Szerintük a nő öngyilkosságot követett el és önszántából ugrott ki az ablakon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Üvöltözés a lakásban

A szomszédok és környéken élők veszekedés hangjait hallották kiszűrődni a lakásból a tragédiát megelőzően. Az egyik fültanú arról számolt be az interneten, hogy még távolabb is lehetett hallani, ahogy a férfi üvöltözött a szerencsétlenül járt nővel, írta a Ripost.

„Nagy puffanást hallottam”

 „Éppen a szomszéd házhoz mentem, amikor visszahangzott a környék, ahogy a férfi üvöltözött, aztán egy nagy puffanást hallottam, nem is gondoltam, hogy tragédiába torkollott. Szörnyű!” – fogalmazott a fültanú. A fiatal nő 30 métert zuhant, megrázó lehetett hallani a becsapódást.

Két kisgyermek maradt félárván 

Metropolnak nyilatkozott a fiatal nő egyik ismerőse. Lídia eredetileg hódmezővásárhelyi volt, két gyermeke is ebben a városban él. „Két kisgyermeke van Hódmezővásárhelyen, két különböző apától. A gyerekek az apukáékkal élnek együtt” – mondta el a lapnak a férfi.

Friss házasok voltak

A helyiek szerint a férfi és a nő mindössze fél éve élt házasságban. A helyiek alig ismerték az áldozatot, aki alig három hete költözött párja családjához Győrbe és varrónőként dolgozott.

Meghallgatta a bíróság a férfit

A 32 éves férfit a bíróság meghallgatta, és úgy döntött, hogy K. Krisztiánt letartóztatják. A családjából a lánytestvére és édesanyja is elkísérte a férfit a bírósági meghallgatásra, ám nem mehettek be.

Büntetett előéletű

A férfi büntetett előéletű, rablás miatt már elítélték. Tavaly nyáron szabadult feltételesen. Ezek az előzmények szerepet játszottak abban, hogy letartóztatták. A férfi a tragédia után elmenekült, majd később tért vissza.

Megszólalt a férfi édesanyja

K. Krisztián anyja értetlenül áll fia letartóztatása előtt. Elmondta, nem érti, miért vádolják gyilkossággal, hiszen meg van róla győződve, hogy a nő önkezével oltotta ki az életét. A vádlott anyja úgy tudja, hogy a fia a mosdóban volt, míg 13 éves unokahúga a szobában. A lány azt állítja, látta, hogy a nő az ablakban áll és kiabálni kezdett. Amikor a férfi a szobába ért, a nő már levetette magát a mélybe. 

Mosolyogva távozott

A szemtanúk szerint a férfi mosolyogva távozott a bíróságról, miután elrendelték a letartóztatását. Ha bűnösnek találják, akár 15 évet is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív