A Győri Rendőrkapitányság befejezte egy 24 éves fiatalemberrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki otthonában – kábítószer fogyasztását követően – tombolt, és szüleit is bántalmazta.

Őrjöngött és fenyegetőzött

A rendőrségre 2022. február 13-án a déli órákban érkezett bejelentés, hogy egy győrszentiváni házban élő férfi a lakásban őrjöng és fenyegetőzik. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 24 éves fiatal – kábítószer hatása alatt – a lakásban különböző tárgyakat rongált meg, valamint szüleivel szemben is agresszíven viselkedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kábítószer volt nála

 Az intézkedés keretében a járőrök a férfi ruházatát átvizsgálták, és egy nála lévő cigarettás dobozban – nejlontasakokba porciózott – kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak.

Elfogták

A fiatalembert a rendőrök elfogták, majd vele szemben drogtesztet végeztek, amely pozitív eredményt mutatott, így ellene a Győri Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása vétsége miatt büntetőeljárás indult, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Szakértői vizsgálat

Az eljárásba bevont vegyész szakértő megállapította, hogy a nejlonban talált növényi anyag kábítószernek minősül.

Ez is érdekelhet:

Vádemelés jöhet

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Pár napja ittasan egy fiatal fiú támadt rá az apjára

Amint azt a Kékvillogó is megírta Édesapjára támadt egy 20 éves férfi Nagykőrösön, 2022. április 21-én este. A nyomozás adatai szerint apa és fia napközben otthon iszogatott, amikor egy félreértés miatt egyszer csak érkezett az első pofon, majd további ökölcsapások. A támadásról részletesen ebben a cikkünkben írtunk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció