A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a rablás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó Varga Tibor és Jónás Vilmos ellen. A ceglédi rendőrök most segítséget kérnek a szökésben lévő tettesek elfogásához.

Megtámadtak egy férfit

A fotókon látható tettesek 2022. április 24-én délután a ceglédi vasútállomáson megtámadtak és megütöttek egy férfit, elvették óráját és pénzét, majd elmenekültek a helyszínről. A sértett könnyű sérülést szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szökésben vannak

A ceglédi rendőrök néhány órán belül azonosították a két támadót. Az azóta szökésben lévő, 25 éves Varga Tibort, valamint társát, a 36 éves Jónás Vilmost minden lehetséges felbukkanási helyükön keresték, eddig hiába.

Ő volt az egyik elkövető:

Ő pedig a másik:

A lakosság segítségét kérik

A kutatást tovább folytatják, a gyorsabb eredmény érdekében kérik a lakosság segítségét, írja honlapján a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Ha bárki bármit tud

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható Varga Tibort és Jónás Vilmost felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az elkövetők – Forrás: police.hu