Szolgálaton kívüli rendőr azonosította azt a férfit, aki Salgótarján közelében okozott balesetet és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

Áttért a szembe sávba

Somoskőújfalu irányából Salgótarján felé közlekedett személygépkocsival az ismeretlen járművezető  2022. április 22-én 22 óra 25 perckor, amikor az egyenes útszakaszon áttért a menetirány szerinti ellentétes forgalmi sávba és nekiütközött a vele szemben közlekedő gépjármű visszapillantó tükrének. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megsebesült a másik sofőr

Az ütközés során a vétlen jármű vezetőoldali szélvédője betört, és ennek következtében az utastérbe hulló üvegszilánkok a sofőrt megsebesítették. Az ismeretlen gépkocsivezető a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

FRISS!

Azonosították a járművet

Másnap a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának szolgálaton kívüöli munkatársa, Rigó Zsolt rendőr törzszászlós, Salgótarján belterületén a balesetet okozó gépjárművet azonosította.

Helyszíni felvétel:

Elfogták

Ezt követően az adatgyűjtés eredményként a rendőrök rövid időn belül elfogták a 28 éves feltételezett elkövetőt, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A salgótarjáni férfit a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai előállították. 

Fotó a helyszínről:

Eljárás folyik

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu