Áramütés miatt meghalt egy 26 éves férfi, miközben egy útfelújításon segédmunkásként dolgozott. Felesége nem tudja, hogyan történhetett a tragédia. Kitti egy 7 éves és egy 8 hónapos gyermekkel maradt egyedül.

Áramütés Cibakházán

Egy útépítés során halt meg a napokban egy 26 éves cibakházi férfi. Arnold halála előtt gyermeke születésnapjára készült, de sajnos ezt már nem érte meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ismert focista volt

A férfi nemcsak szorgalmas munkás volt, hanem a környék ismert focistája is, a megyei I. osztályban játszott. A helyi futballpálya öltözőjén fekete zászló lebeg. A megemlékezők egymás után érkeztek a tragédia után, hogy megálljanak egy-egy perce.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hűséges volt csapatához

„A legmegbízhatóbb játékosok közé tartozott. Könnyen megállta volna a helyét az NB I-ben is, de ő hűséges volt a csapathoz. Élmény volt nézni, ahogy a labdával bánt” – mondta egy szurkoló.

Két gyermeket neveltek

Bense Arnold két gyermek, Domika és Bazsika édesapja volt. Feleségével, Kittivel felhőtlen boldogságban éltek. A családanya élete a tragikus baleset következtében végleg megváltozott.

Nem értik, mi történt

„Olyan nincs, hogy a férjem elmegy dolgozni, és nem jön többet haza! A kisebbik fiunk mindössze nyolc hónapos, a nagyobbik pedig 31-én lesz hétéves” – mondta el a Borsnak a gyászoló asszony.  

Segédmunkásként dolgozott

„Törökszentmiklós és Szajol vonzáskörzetében zajlik egy útépítés. Ott dolgozott segédmunkásként, tehát úgy vélem, köze sem lehetett volna egy áramütéshez. Az lett volna a feladata, hogy lapátoljon, semmi más! Nem értem, mi történhetett” – mondta Kitti, aki egyelőre elképzelni sem tudja, hogyan alakul az élete a férje nélkül.

A Balatonon nyaraltak

A család a munkahelyi baleset előtt néhány nappal még vidáman nyaralt a Balatonon. A férfi szívesen horgászott nagyobbik gyermekével. Ismerőseik szerint mintacsaládként éltek. Kitti és Arnold nemrég ünnepelte házassági évfordulójukat.

Édesapjával dolgozott

Arnold rendszeresen dolgozott együtt édesapjával. János azonban a tragédia körülményeiről nem akart nyilatkozni.

Tragédia a szüreten

Csütörtökön Győrújbaráton szintén halálos munkahelyi baleset történt. Szüret közben borult fel egy traktor. A jármű vezetője a roncsok közé szorult, már csak a holttestét tudták kiemelni a tűzoltók.

Vizsgálják a balesetet

Egyelőre tisztázatlan, hogy miért borult fel munka közben a traktor és miért kellett meghalnia a 26 éves férfinak. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció