Belegondolni is szörnyű, mit érzhetnek azok a szülők, akik az M7-esen, egy balesetben veszítették el 10 éves kislányukat szombaton. Petra a vizsgálatok eddigi eredménye szerint nem volt bekötve, emiatt repült ki az autóból, majd az aszfaltra csapódott. A mentők nem tudták újraéleszteni a gyermeket.

Baleset az M7-esen

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, szombat délután halálos baleset történt az M7-es autópályán. Tárnoknál, egy gépkocsi egy tisztázatlan körülmények miatt megcsúszott, előbb a baloldali, majd a jobboldali szalagkorlátnak ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kispesten él a család

Az autóban egy kispesti család utazott. A 10 éves Petra kirepült az autóból, az aszfaltra csapódott. A vizsgálatok eddigi eredménye szerint a kislány nem használta a biztonsági övet, emiatt repülhetett ki a járműből – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudták újraéleszteni

A szemtanúk azonnal segítséget hívtak, de már hiába: a mentősök hosszasan próbálkoztak a gyermek újraélesztésével, és még helikoptert is a helyszínre hívtak, de a gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajta segíteni. A kislány haláltusáját édesapja és édesanyja is végignézte.

A másik gyerek is megsérült

A család idősebb gyermeke, a 12 éves Milán is megsérült. Őt azonnal kórházba szállították, a Bors úgy tudja, jelenleg is kezelik. A családanyát is rövid időre bevitték a kórházba, de őt végül ki is engedték.

Ebben az autóban utazott a család

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Családi programon voltak

B. Zoltán és felesége Csilla nemrég jöttek haza a családi nyaralásból. A Balatonon pihentek gyermekeikkel. De a szünidő utolsó hétvégéjén még úgy döntöttek, hogy örömet szereznek a Petrának és Milánnak.

Egyházi iskolában tanulnak

A baleset akkor történt, amikor a közös családi programjukról igyekeztek haza. A 10 éves Petra és a 12 éves Milán egy egyházi iskolában tanulnak. Már alig várták, hogy újra találkozhassanak osztálytársaikkal.

Az édesanya összeomlott

„Nem tudom hogy történhetett meg egy ekkora tragédia” – ennyit mondott a Borsnak a gyászoló édesanya, aki sokkot kapott a baleset után.

Példás életet éltek

A szomszédok szerint a család példás életét él. Az édesapa fizikai munkát végez, az családanya pedig egy irodában dolgozik. A gyerekek rendszeresen sétáltatták a kutyájukat az utcán.

A rendőrség vizsgálódik

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a baleset után azt mondta, hogy a BRFK büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán