A szülők szeme láttára próbálták újraéleszteni azt a 10 éves kislányt, aki szombat délután az M7-es autópályán egy baleset miatt kirepült az autóból. Egyelőre nem lehet tudni, hogy az autó miért ment neki a szalagkorlátnak.

Baleset az M7-esen

Szombat délután baleset történt az M7-es autópályán, Tárnok közelében. Egy család Budapest irányába tartott, amikor autójuk előbb a bal oldali, majd a jobboldali szalagkorlátnak ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a 10 éves kislány

A balesetben egy 10 éves kislány meghalt. A gyerek hátul utazott, nem volt bekötve, emaitt a brutális erejű ütközéstől kirepült az autóból – írja a BudaPestkörnyeke.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentőhelikopter érkezett

A helyszínre mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett, ám a kislány életét már nem lehetett megmenteni. A  mentők nagyon hosszú ideig küzdöttek az életéért.

Vizsgálják a baleset körülményeit

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, a BRFK büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragikus balesetet.

Ebben az autóban utazott a család

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Négyen utaztak az autóban

„Hosszú vizsgálat tárgya lesz megállapítani, hogy pontosan mi történt, egyelőre csak annyi biztos, hogy a személyautó 17 óra körül a szalagkorlátnak ütközött. Az autóban összesen négyen utaztak. A kislány életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette. Egy embert szállítottak kórházba a mentők” – mondta a Csécsi Soma.

A kislány testvére megsérült

A Mentőszolgálat sajtóügyeletesétől a Bors megtudta, hogy a másik sérült is kiskorú, aki az elhunyt testvére.

Ez is érdekelhet

“Elhatároztam, hogy a mellszoborral leütöm Évát” – agyonverte szerelmét a szegedi családapa, aki a gyilkosság után óriási baklövést követett el a Keleti pályaudvaron

Küzdöttek az életéért

„A balesethez több mentőegységet és egy helikoptert is riasztottunk. A helyszínről egy gyereket szállítottunk könnyebb sérülésekkel kórházba, egy mási gyermek a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sajnos a helyszínen életét vesztette” – nyilatkozta az OMSZ munkatársa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán