A gyermekei szeme láttára bántalmazta az idegen férfi a nőt. A történet előzménye csupán annyi volt, hogy a nő rászólt a kerékpáros férfire, amiért majdnem elütötte a kisgyerekét.

Így történt a baleset

A helyi Bükkös-patak partján, az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon történt az eset, amely során szóváltásba keveredett egy gyermekeivel kutyát sétáltató nő, és egy középkorú biciklis férfi. A férfi ugyanis hátulról tekert kerékpárjával, és majdnem elütötte a hölgy egyik gyermekét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ököllel ütötte meg a nőt

Az anyuka pedig érthető okokból sérelmezte ezt. A férfi a magyarázkodás helyett a semmiből ököllel homlokon ütötte az anyukát úgy, hogy végül mindketten a patak medrében kötöttek ki. Még pénteken délután három óra környékén történt az eset, a Ripostnak sikerült elérnie az incidens egyik szemtanúját, aki megrázó dolgokat mesélt az ügyről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hajszálon múlt, hogy nem ütötte el

„A Duna-part felől érkezett a 45 év körüli biciklis, amikor odaért a családhoz, az egyik kisgyermek kicsit kilépett elé, és hajszálon múlt, hogy nem ütötte el. Ez mind azért történt, mert nem csengetett, nem lassított és nekik hátulról jött a kerékpáros.”

Kiabált az anya

A nő rákiáltott, hogy: „Nem tud vigyázni? Elüti a gyereket” – kezdte beszámolóját a szemtanú. A durva részletek csak ezután következtek:

Magával rántotta

„Erre a fickó leszállt a bicikliről, odament a hölgyhöz, és ököllel behúzott neki egy akkorát szó nélkül, hogy a nő beesett az árokba. Volt annyi lélekjelenléte, hogy közben megfogta a pólóját a férfinek a nyakánál és magával rántotta.”

Sírtak a gyerekek

A férfi sárga pólója el is szakadt, és miközben legurultak a meredek domboldalon, a férfi még többször is megütötte közben a nőt. Pillanatok alatt történt minden – tette hozzá a szemtanú, aki elárulta azt is, hogy a nő mindegyik gyermeke sírt a megrázó jelenetek láttán és közben kiabáltak, hogy „Anyu, anyu”.

Segítettek neki

Kiderült, hogy a férfi el akarta hagyni a helyszínt a verekedés után, azonban a hölgynek szerencséjére oda jött még két férfi segíteni, akik szintén végig nézték az erőszakos szóváltást.

Nem volt esélye elmenekülni

„A nőnek diónagyságú pukli nőtt a homlokán, ahova a férfi ököllel odacsapott. A sérült nő fogta a biciklivázát is, hogy addig ne tudjon elmenni, a másik kezével pedig közben már hívta a rendőröket. Később a férje is megérkezett a helyszínre, úgyhogy esélye sem volt a kerékpárosnak, hogy elhagyja a helyszínt” – fejtette ki a történet folytatását a nyilatkozónk, aki a férfitől való félelem miatt nem szerette volna vállalni a nevét.

Feljelentették

A Ripost információi szerint a rendőrség elvitte magával az incidens után a támadót, a kisgyermekes anyuka pedig feljelentést tett az ügyben. Az informátor szerint tanúmeghallgatás is történt.

Vizsgálják

A férfit a helyszínen előállították a rendőrök, jelenleg a Szentendrei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán garázdaság miatt van folyamatban büntetőeljárás ellene. Kollégáink jelenleg is vizsgálják a történtek körülményeit – tájékoztatott a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció