Kerepes polgármestere újabb, nem mindennapi videóval jelentkezett Facebook-oldalán: ezúttal a Wéber Ede utcai munkásszállóra szállt ki, ahol kis segítséggel elzavarta azokat a munkásokat, akik nőket zaklattak.

Így lett ismert a polgármester

Gyuricza László, Kerepes polgármestere tavaly lett országosan ismert, amikor beszámolt arról, hogy a város HÉV-megállójában egy középkorú férfi több ember szeme láttára végzett önkielégítést. A polgármester akkor két napot adott a férfinek arra, hogy feladja magát, ám mivel ez nem történt meg, közzétette a perverz közszeméremsértő akciójáról készült felvételeket is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fiatal lányokat zaklattak

A polgármester most egy új videóval jelentkezett, amelyben megmutatta, miként zajlik a rendrakás a Pest megyei településen. Ugyanis két bejelentést is kapott, hogy a munkásszállón lakó férfiak közül többen is fiatal lányokat zaklattak. A vendégmunkások szombaton és szerda este egy 16 éves lányt és egy 22 éves nőt vegzáltak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tűri

A polgármester és polgárőrökből, önkormányzati rendészekből álló, rendőrökkel is kiegészült csapata négy autóval érkezett a munkásszállóhoz, majd maga elé rendelte a három férfit, aki erőszakoskodott. Közölte velük, hogy május 1-jéig szedik a sátorfájukat, mert nem hajlandó eltűrni, hogy itt nőket zaklatnak.

Befogadták őket

„Mit képzelnek maguk, hogy így viselkednek itt? Lányokkal. Lehet menni csecsenekkel keménykedni. Becsüljék meg, hogy befogadtuk ide magukat. Nem szégyellik magukat?” – mondta a polgármester a videóban.

HÉV-es zaklatás

Az ugyan pontosan nem derült ki, hol és mi történt, a polgármester ezután a HÉV-en azt mutatta be, hol volna szükséges kamerákat elhelyezni, ami arra utal, hogy ott történhetett a zaklatás – írja a 444.

Harcolni fog

Amíg én vagyok Kerepes vezetője, nem fogom tűrni, hogy fiatal lányokat zaklassanak, és más bűncselekmények ellen is tőlünk telhetően harcolni fogunk! – jelentette ki bejegyzésében Gyuricza László.

Mutatjuk a videót is:

Rendszeres problémák a HÉV-vonalakon

Itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon rendszeresen beszámolunk olyan bűncselekményekről, amelyek a főváros környéki HÉV-vonalakon történnek. Szatírok, tolvajok, agresszív emberek szinte hetente előkerülnek és zaklatják az utazókat

A becses szervét rángatta

Legutóbb Kerepes polgármestere, Gyuricza László egy térfigyelő kamerával készült videót osztott meg, amelyen az látszik, hogy egy férfi a becses szervét rángatja a Kerepeshez tartozó szilasligeti HÉV-megállóban, miközben egy padon ülő asszonyra bámul. A polgármester a Facebookon megüzente az elkövetőnek, hogy adja fel magát, különben az egész felvételt nyilvánosságra hozza. Mivel a szatír nem került elő, Gyuricza László valóban nyilvánosságra hozta a felvételt, ebből országos ügy lett augusztusban.

Nem érdekelte a kritika

A polgármester módszerét keményen támadták a jogvédők, mondván, hogy nem tudhatja milyen deviancia állhat a férfi cselekedete mögött, az is lehet, hogy valamilyen mentális betegség. A kerepesi polgármester lényegében minden kritikát lepattintott magáról és azt monda: ilyent senki sem csinálhat nyilvános helyen, és az ilyen embereket el kell fogni.

Sajátos módszerei vannak a polgármesternek

A polgármester módszere hatékony volt, mert a becses szervét nyilvánosan izgató férfi néhány nap múlva előkerült az ország túlsó végéről. Nem tűnt nagyon betegnek, hiszen kétségbeesetten próbálta magyarázni a magyarázhatatlant. Időközben a polgármester ellen az adatvédelmi biztos is eljárást indított, nem kizárt, hogy elmarasztalják és pénzbüntetést kap. Gyuricza László ennek ellenére megy előre és a saját módszerei alapján próbál gátat vetni a bűnözők, szemétládák és aberrált emberek ténykedésének. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: részlet a videóból