Teljes útlezárás van érvényben Kaba és Hajdúszoboszló között miután két autó egymásnak rohant. Tiszakürtnél hasonló baleset történt.

4-es úton

Baleset történt 12 óra 40 perc körül a 4-es számú főút 200 kilométerénél. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött.  A baleset következtében két személy a helyszínen életét vesztette, és többen sérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Útlezárás

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nádudvar és Hajdúszovát felé terelik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hasonlóan tragikus ütközés néhány órával korábban

Két személygépkocsi ütközött frontálisan a 44-es számú út 36. kilométer szelvényében Tiszakürt külterületén 9 órakor. Itt is ketten életüket vesztették.

Itt is terelni kellett

A baleset helyszínelése teljes útlezárás mellett folyamatban van. Kerülni a 4511-es, illetve 4514-es számú utakon Tiszasas és Csépa irányába lehet.

Éjszaka részegen okozott balesetet, de már elfogták

Pénteken délután vonatnak ütközött egy motoros

Egy robogós a Keszthelyről Tapolcára közlekedő személyvonat oldalának ütközött, miután a tilos jelzés ellenére behajtott az átjáróba Balatonedericsen. A baleset helyszínére mentőhelikopter érkezett.

Címlapfotónk illusztráció, Clark Van Der Beken fotója