Tragikus fordulatot vett annak a férfinek az ügye, aki megölte őt és testvéreit terrorizáló, brutális anyját, P. Szilviát. Sz. Botond ugyanis az ítélet előtti napon a vonat elé ugrott és meghalt Budapesten.

Elgázolt a vonat egy embert

Szerdán reggel halálra gázolt a Kőbánya-Kispestről Székesfehérvárra tartó vonat egy férfit, aki a töltésre felmászva, a bokros területről ugrott ki a közeledő járat elé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Anyja megölésével gyanúsították

A férfi olyan súlyosan sérült, hogy azonnal meghalt. Az áldozat zsebében nemcsak a Botond nevére szóló iratokat találták meg, hanem a férfi lábára szerelt nyomkövetőt is. Kiderült, a férfinak másnap bírósági tárgyalása lesz, mert édesanyja megölésével gyanúsítják.

Párnával fojtotta meg anyját

Sz. Botond 17 éves korában megfojtotta egy párnával várandós édesanyját, P. Szilviát, majd az asszony holttestét a ház melletti emésztőgödörbe dobta. A férfi csak évekkel később bukott le, az ügyészség pedig 10 év büntetést kért rá.  

Terror alatt tartotta gyermekeit

Az eset Tóalmáson történt. Amikor kiderült Botond szörnyű tette, az egész település a férfi mellé állt. Kiderült, hogy Szilvia valóságos terror alatt tartotta fiát és hat testvérét.

A férfi beismerte, hogy megölte anyját

A helyiek szerint ütötte, verte őket, összetörte a házuk berendezését és a gyerekekkel elviselhetetlenül kegyetlen volt. Botond korábbi tárgyalásán szó nélkül beismerte tettét.

Itt élt a család

Testvéreit és magát akarta megvédeni

Azt azonban tagadta, hogy előre eltervezte volna anyja megölését. Ügyvédje szerint is csak saját magát és testvéreit akarta megmenteni a szenvedéstől.

Volt apósa is a fiúnak drukkolt

A meggyilkolt nő volt apósa, Botond egyik féltestvérének nagypapája is azért drukkolt, hogy a férfit felmentse a bíróság. „Az unokám is gyűlöli az anyját, nem csoda, ha a fiú nem bírta tovább” – mondta a nő halála kapcsán.

Másnap hirdettek volna ítéletet

Az anyjával végző férfi ügyében csütörtökön, a vonattragédia másnapján mondtak volna ítéletet. A bírónő a tárgyaláson bejelentette, hogy mi történt a vádlottal. A férfi ügyét a rendőrség vizsgálja, mégpedig közlekedési baleset miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció