Hat rendőr hat férfit vett őrizetbe az érdi rendőrség. Nagykőrösön egy 14 éves kocsiletörőt kaptak el, Mezőszemerén pedig egy fenyegetőző biciklitolvajt

Körbejártak, begyűjtötték őket

A civil- és egyenruhás rendőrök szeptember 9-én hajnalban hat férfit fogtak el Érd közelében. Ketten a 250 ezer forintos bírságot nem fizették be, két férfit börtönbe vittek, mivel jogerősen kiszabott szabadságvesztésük letöltését nem kezdték meg, az ötödik férfinek a Pécsi Törvényszék rendelte el a körözését csalás miatt. Utolsó állomásként otthonából állítottak elő egy 62 éves férfit, akit az érdiek közlekedési bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresett.

A szekszárdi rendőrök őrizetbe vették a 41 éves lajosmizsei férfit

Egy román rendszámú személygépkocsi vezetője okozott balesetet szeptember 10-én. Az autó vezetőjénél jelzett a szonda. A 41 éves lajozsmizsei férfi jogosítványát elvették. Közben kiderült, hogy az ország négy rendőrkapitányságán is körözik báncselekmények elkövetése miatt, ezért a szekszárdi rendőrök őrizetbe is vették.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feltörték a nagykőrösi férfi autóját

Még augusztusban tört fel valaki egy autót, és abból minden mozdíthatót elvitt. Háza előtt más kocsija parkolt, de látta, hogy valaki azt is megpróbálta kinyitni, az ablakát betörték, a díszléceket lefeszítették. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fiatalkorú elkövető

A nagykőrösi rendőrök sejtették, hogy ki lehet az elkövető. Elmentek a 14 éves fiú lakására megtalálták az összes ellopott tárgyat, amit lefoglaltak és azóta visszaadták tulajdonosának.

Megbánta

A 14 éves fiú a kihallgatásán részletesen vallott. Elmondta, hogy „nem tudtam aludni és jött egy olyan gondolatom, hogy a házzal szemben lévő kocsikat feltöröm, és az abban lévő dolgokat elhozom”. Tettét megbánta.

Adj kölcsön pénzt!

A füzesabonyi rendőrök két órán belül elfogták azt a 18 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szeptember 9-én délután Mezőszemerén, az egyik bolt udvarán leszólított egy helyi lakost, akitől pénzt akart kölcsön kérni.

Elvitte az otthagyott bicajt

Nem kapott semmit, ezért az egyre erőszakosabb lett vele, fenyegette őt és el akarta venni a kerékpárját is, melyet a sértett végül ott hagyott és elfutott. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható mezőkeresztesi férfi egy ideig követte a menekülőt, majd visszament a bicikliért és azt ellopta.

Megtalálták a kerékpárt

A rendőrök a település egyik lakatlan házában találták meg a kerékpárt, melyet a lefoglalását követően visszaadtak a tulajdonosának.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.