Egy lábodi fiatalember vesztette életét a népszerű Somogy megyei fürdőhelyen. A mindössze 20 éves László barátaival ment fürödni, de többé már nem tért haza.

Elmerült a vízben

Újra tragédia történt a Somogy megyei Gyékényesen, ahol a helyi bányatóba, a Kotróba fulladt bele egy mindössze 20 éves lábodi fiatal. László, aki a barátaival és testvérével járt a népszerű fürdőhelyen, a hírek szerint szombat este 10 óra táján merült el a vízben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták újraéleszteni

Bár a fiatalembert viszonylag hamar megtalálták a vízben, a helyszínre érkező mentőegységek már hiába próbálkoztak újraélesztésével, elhunyt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elvette őt a víz

Gyékényes polgármestere vasárnap egy Facebook bejegyzésben közölte a tragikus hírt. „Lehetsz idős vagy fiatal, egészséges vagy beteg, kimerült vagy csak szórakozott, lehet nappal vagy éjjel a víz nem válogat, de lehet, hogy elvesz valamit… az ÉLETET!”

Szomorú vasárnap

„Három év után újra egy szomorú vasárnapra ébredtünk! Egy család mérhetetlen szomorúsággal éli meg a mai napot. Egy Anya, aki elmondhatatlan fájdalommal keresi a válaszokat…miért az ő gyermeke… Őszinte részvétem a családnak!” – írta Gyékényes polgármestere, Teszlákné Navracsics Nikoletta.

Stégeknél tűnt el

A város vezetője a Borsnak annyit mondott, hogy egy 20 éves fiatalember vesztette életét a stégekhez közel, önkormányzati tulajdonú területen, a részletekről egyelőre nem szeretett volna beszélni.

Eljárást folytatnak

„Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a halálesettel kapcsolatban hatóságunk közigazgatási eljárást folytat, mellyel kapcsolatban bővebb információval szolgálni nem áll módunkban” – tájékoztatott a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Dühösek a szülők

A Bors elérte László szüleit, akik érthető okokból egyelőre nem szerettek volna nyilatkozni. „Nem tudok mit mondani. A fiam elment a barátnőjével és a testvérével fürdeni és belefulladt a vízbe. Rengeteg tragédia történik ott, akkor miért nem tesznek semmit?”

Sokan gyászolják

„Még csak 20 éves volt, tele élettel, tervekkel” – zokogta az édesanya. Lászlót rengetegen gyászolják, fiatal barátnője, és az ismerősök is teljesen összetörtek. „Hihetetlen! Nagyon jó srác volt” – írta az édesapa oldalán egy ismerős.

Felfoghatatlan

„Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom Lacit, aki nemrég még a tanítványom volt. Felfoghatatlan!” – írta a fiatal egy volt pedagógusa.

Másik eset

Ahogy írtunk róla, megfulladt egy 41 éves férfi a tarcali bányatóban, ami körül több figyelmeztetés is van arra vonatkozóan, hogy a vízbe menni életveszélyes. Az áldozat ennek ellenére mégis bemerészkedett a tóba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció