A hevesi férfit őrizetbe vették a rendőrök, miután bántalmazta a feleségét.

Kórházba került

Az elmúlt szombaton kora délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy Heves vármegyei kistelepülésen otthonából – feltehetőleg a férje által okozott sérülései miatt – egy nőt szállítottak kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bántalmazta a feleségét

A helyszínen a bűnügyi szakemberek megállapították, hogy az ott élő 30 éves férfi valóban bántalmazta feleségét, a gyanú szerint több helyen megütötte őt, erőszakoskodott vele, továbbá intim testrészein égési sérüléseket okozott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eljárás indult

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályára a férfit előállították, ellene személyi szabadság megsértése bűntett, erőszak bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Letartóztatják

A nyomozó hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette, majd kezdeményezte letartóztatását – írja a police.hu.

Az udvaron találták meg a nénit

Július 12-én érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy 79 éves józsai férfi egy éles eszközzel megsebesített a 77 éves feleségét. A kiérkező rendőrök az asszonyt az udvaron találták meg, míg a férjet házuk egyik szobájában.  

Kórházba vitték őket

A mentők mindkettőjüket kórházba szállították, akik még most sincsenek kihallgatható állapotban – mondta el Domokos Jenő rendőrségi sajtóreferens.

Féltékenység

Amint azt a Kékvillogó is megírta Féltékenységből rontott neki egy éles tárggyal volt élettársának egy férfi Zala megyében, képtelen volt feldolgozni, hogy a nő egy másik férfival jött össze.

Megromlott a viszony

A vád szerint a Zala megyei településen élő férfi 2016-ban párkapcsolatot létesített fiatalkori barátjával, aki idővel élettársa lett. 2020-ra viszonyuk megromlott, mert a nő egy másik férfival létesített kapcsolatot.

Nem tudta felfdolgozni

A férfi ezt a helyzetet érzelmileg nem tudta feldolgozni, hónapokon át igyekezett kapcsolatot helyreállítani, ám a nő erre nem volt nyitott.

Meglátta őket

A vád szerint 2021. július 15-én éjszaka a vádlott volt élettársa házához ment, ahol meglátta új barátjának gépkocsiját. Haraggá alakuló elkeseredettségében hazament, egy éles tárgyat vett magához, majd éjfél után visszatért a nő házához. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció