Állófényű vagy meteor jégcsap beszerzése a célunk? Ezekkel a csodálatos fénykompozíciókkal varázslatos ünnepi dekorációt hozhatunk létre. Ha tehát feltett szándékunk, hogy világító füzérekkel tegyük emlékezetesebbé a karácsonyt, ne habozzunk kipróbálni a kültéri megoldásokat.

Miért éppen kültéri jégcsap?

A Deconline.hu kültéri jégcsap fényfüzér választékában bőséges a paletta, innen elérhetőek nem mindennapi világító égősorok, méghozzá különleges kivitelben. A szokványos gömbök helyett a téli hangulatot idéző jégcsapok valóban egyedivé varázsolhatják otthonunkat, a teraszt és a kertet. A kifejezetten kültéri használatra tervezett dekorelemek ellenállóak az időjárással szemben, és megannyi elhelyezési opciót kínálnak. Felfuttathatjuk a ház oldalán, a tornácon, az ereszcsatornán, az ablakokon. 

A csodaszép fényfüggönyök kertünk legszebb ékei lehetnek, melyekkel sokkal meghittebbé tehetjük a szeretet ünnepét. Rengeteg felület nyújthat számunkra díszítési lehetőséget, például a korlátok, az ablakpárkányok, maguk a nyílászárók is, a házunk oldala, az eresz, a tetőszerkezet. Ne feledkezzünk meg a kültéri bútorokról, tárgyakról sem, illetve a fák és bokrok adta dekorálási felületről sem.

Miért is hívjuk jégcsapnak ezeket a csodás füzéreket? Az elnevezés utal a formára, vagyis a világítótestek különböző hosszúságú fürtjeire. Azonban itt még nem ér véget a bemutatásuk, ugyanis többféle típus is elérhető.

Milyen jégcsap fényfüzért válasszunk?

Beszerezhetünk klasszikus LED változatot, melyek legfőbb jellemzője, hogy a fő vezetékről több LED-es sor lóg le fürtként, amelyek visszaadják a jellegzetes jégcsapok formavilágát. Előnyük, hogy testre szabhatók, megannyi funkcióval, más-más színárnyalatokban is elérhetők. Például meleg fehér, színváltós, fényeffektes. 

Beszélnünk kell a meteor jégcsapokról is, melyek olyan hatást keltenek, mintha “olvadnának”. Ezt a különleges élményt a futófények biztosítják, s ezáltal hasonlítanak a meteorokra. 

Egyre kelendőbbek az úgynevezett sziporkázó fényfüzérek, amelyek esetében az egyszínű LED-ek között más színű diódák találhatók meg, amelyek különleges effekteket kínálnak. Gondoljunk csak bele, hogy milyen varázslatos, amikor az egységes meleg fehér fényforrások között egyszer csak felvillan egy hideg fehér dióda, megtörve ezt az összhangot. A látványos, szemkápráztató fények valóban megajándékoznak a meghitt karácsonyi hangulattal.

Multifunkciós füzérek vizuális effektekkel

Dönthetünk a még ütősebb megoldások mellett is, a bőséges funkcióval ellátott dekorfüzérek mellett, amelyek villogó, olvadó, futó fényű, színváltós opcióval is megajándékoznak. 

Tegyük felejthetetlenné a karácsony ünnepét, öltöztessük téli köntösbe a külső tereket is. Szeretteink is úgy érezhetik majd, mintha egy mesebeli világba csöppentek volna.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: deconline.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.