Rosszul lett a bíróságon É. Imre, az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy megölt két villanyszerelőt, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmost. Mint ismert az áldozatok holtetteste máig nem került még elő, É. Imre pedig tagadja, hogy bármi köze lenne a két családapa halálához.

Rosszul lett

É. Imrének ma volt jelenése a bíróságon, s bár a helyszínre megérkezett, de a tárgyalóterembe már nem lépett be, írja a Blikk. Ügyvédje állítása szerint a férfi a földszinten leült egy padra, mert rosszul lett, ezt követően pedig mentők vitték el a bíróságról, s kórházba szállították. A tárgyalás így elmaradt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az ügy háttere

Három évvel ezelőtt, húsvétkor a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán nyomtalanul eltűnt. Reggel megcsókolta feleségét, és megnyugtatta, hogy egy órán belül otthon lesz, de soha többé nem ért haza. 

Ez is érdekelhet:

A benzinkúton kapta volna meg a pénzt

Az abdai benzinkútnál találkozott volt munkatársával, É. Imrével, aki több millió forinttal tartozott neki. A vállalkozó megígérte Zoltánnak, hogy megadja tartozását, csak jöjjön el a töltőállomásra. 

Nyomtalanul eltűnt

A kényszerű randevút kamera is rögzítette, de azt, hogy utána mi történt, senki nem tudja. Zoltán eltűnt, É. Imrét pedig pár napra rá elkapták a rendőrök. A férfi 16 hónapig letartóztatásban volt.

Kapcsolódó:

Egy másik villanyszerelő is eltűnt

Az ellene zajló nyomozás alatt kiderült, hogy egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos halálához is köze lehet. Ő is kísértetiesen hasonló módon tűnt el, három évvel korábban.

Tagadja mindkét bűncselekményt

Életében utoljára ő is É.-vel találkozott. A jelenleg házi őrizetben lévő vádlott tagadja mindkét bűncselekmény elkövetését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: É. Imre – Forrás: RTL Klub