Emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe egy férfit Balassagyarmaton, aki az utcán többször megszúrt egy nőt pénteken.

Az utcán támadt

Dankóné Nagy Éva elmondta: az 57 éves budapesti M. Sándor Balassagyarmat belvárosában az utcán várta a sértettet, hogy a köztük lévő korábbi vitás kérdést megbeszélje vele, majd a nála lévő késsel többször megszúrta a nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen elfogták

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, és kezdeményezik letartóztatását. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a férfi ellen, számolt be minderről a honlapján a rendőrség.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Helyi fogorvos az áldozat

Az esetről a délelőtti órákban a Blikk is beszámolt, a lap azt írta, hogy úgy tudják, egy ismert helyi fogorvos az áldozat. Továbbá arról is beszámoltak, hogy a városban elterjedt a hír, hogy az elkövető egy afgán menekült volt, ám ezt a rendőrség cáfolta.

FRISS!

Az áldozatot kórházba vitték

– A híresztelésekkel ellentétben, a feltételezett elkövető és a sértett sem afgán állampolgár – közölte a rendőrség. A feltételezett elkövetőt, egy 57 éves budapesti férfit az eset után pár perccel elkapták, majd a rendőrségen előállították. A sértettet kórházba szállították.

A férfit őrizetbe vették

Fotó: police.hu

Megszólalt a polgármester

A szörnyű eset kapcsán Balassagyarmat polgármestere Facebook posztjában arra utalt, hogy elfajult bírósági ügy miatt történt a támadás, a tettes és az áldozat ismerték egymást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu