Több jármű ütközött össze az M0-s autóúton a Csepel szigeti szakaszon, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A 20-as kilométernél a belső sávot le kellett zárni. Már a halásztelki csomóponttól araszolnak az autók.

Gigadugó alakul ki

Az erős forgalom miatt már a 11-es km-től az M6-os csomóponttól torlódásban kell araszolgatni – írja az Útinform.

Mentők is jöttek

A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, a mentőket kérték a balesethez, amely miatt jelentős torlódás alakult ki az érintett útszakaszon – írja a katasztrófavédelem.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Robogó volt a vétkes

Egy robogó gépkocsinak hajtott a hídon, a balesetben a motoros sérült meg. A forgalmat terelik, ezért kell torlódásra számítani – tudatta a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így kezdődött

Az eset a Pest felé vezető oldalon történt. Forgalmi ok miattéppen állt a Toyota Corolla kombi, majd mégérkezett 3 motor. 2 ételfutár és 1 nagymotor, az egyik futár és a nagymotor kikerülte, a harmadik telibe trafálta – értesültünk a helyszínről. Az esetről részletesen is beszámoltunk.

A közelben

Két gépkocsi ütközött össze a II. kerületi Árpád fejedelem útján, a Komjádi Béla utca közelében. A baleset miatt forgalmi akadály alakult ki az érintett útszakaszon.

A 15. kerületben

Két gépjármű karambolozott a XV. kerületi Csobogós utcában, közel a Régi Fóti úthoz. A mentőket várják a balesethez, amely miatt egy sávon forgalmi akadály alakult ki az érintett útszakaszon.

Ez is érdekelhet

Elöntötte a víz Szigetszentmikós egyik részét, autók rekedtek az aluljáróban.

Dömsödi baleset

Lesodródott az úttestről, majd felborult egy gépkocsi Dömsöd térségében, a Dunavecsei út Tass felé vezető szakaszán. A járműben csak a vezetője utazott, aki saját erejéből ki tudott szállni.

Címlapfotónk illusztráció, de az M0-on történt.