Baleset miatt torlódásra kell számítani a Margit hídon Budáról Pest felé. Egy robogós autóval ütközött.

Megsérült

Egy robogó gépkocsinak hajtott a hídon, a balesetben a motoros sérült meg. A forgalmat terelik, ezért kell torlódásra számítani – tudatta a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így kezdődött

Az eset a Pest felé vezető oldalon történt. Forgalmi ok miattéppen állt a Toyota Corolla kombi, majd mégérkezett 3 motor. 2 ételfutár és 1 nagymotor, az egyik futár és a nagymotor kikerülte, a harmadik telibe trafálta – értesültünk a helyszínről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A robogó

A sisak védte meg

A futár, egy algériai fiatalember lerepült a Yamaha Jog robogóról és a fejével beszakította a hátsó szélvédőt, majd az aszfaltra zuhant, volt rajta bukósisak, de persze megsérült.

A rémület

A Toyota középkorú férfi vezetője el nem tudta képzelni, mi történt, csak egy nagy robbanást hallott, ahogy az üveg betört.

Micsoda mázli

A robogós szerencséjére mögöttük egy mentőautó haladt, azonnal el tudták kezdeni az ápolását.

Sérülései

A szélvédő szilánkjai több helyen, az arcán, a nyakán vágott sérüléseket okoztak, emellett belső sérülést is gyanítottak a hasüregében, hivatalosan súlyos sérültként szállították kórházba.

Egy helyről származnak

A másik futár a szobatársa volt, szintén arab származású, őt alig lehetett megvigasztalni.

Címlapfotó: Kékvillogó.hu/G.K.