Az ügyészség vádat emelt egy bűncselekmények miatt korábban már többszörösen elítélt huszonéves férfival szemben, aki tavaly nyáron egy józsefvárosi szórakozóhely előtt kegyetlenül bántalmazott egy arra járó, őt békíteni próbáló férfit.

Szülinapi bulinak indult

A vádirat szerint a férfi 2021. július 10-én, este, a barátaival és a rokonaival zártkörű születésnapi ünnepségen vett részt egy VIII. kerületi szórakozóhelyen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Félreértésből bunyó

A vendéglátóhely zárása után az ittas vádlott az utcán összeszólalkozott a társaságának két tagjával, akikkel dulakodott is.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Békíteni próbált

Az ügy sértettje egy ismerősével éppen arra sétált, és miután látta a dulakodást, megpróbálta kibékíteni a feleket.

Állat módjára ütötte

A korábban már brutalitásért elítélt vádlott ekkor rövid szóváltás után, ököllel megütötte a férfi fejét, aki a földre esett, és eszméletét vesztette.

A földön is

A vádlott ezután a földön fekvő sértettet tovább bántalmazta, ököllel, nagy erővel ütötte a fejét, valamint többször meg is taposta.

Az ismerősre is rátámadt

A szerencsétlen férfi ütlegelését a sértett ismerőse is próbálta megakadályozni, de aztán menekülnie kellett. Kis idő múlva a támadó visszatért a még mindig eszméletlen, földön fekvő sértetthez, és tovább verte.

Mázli, hogy ott volt két rendőr

A férfit két szolgálaton kívüli rendőr mentette meg, akik szolgálatba helyezték magukat, így a fiatalember elfutott.

Csaknem belehalt

A megrugdosott férfi életét éppenhogy tudták csak megmenteni annyira súlyosak voltak a sérülései.

Börtönben várja a várhatóan súlyos ítéletet

A Fővárosi Főügyészség a büntetett előéletű 21 éves férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett kísérletével vádolja, aki egyébként jelenleg más ügyben kiszabott szabadságvesztés büntetését tölti.

Róla van szó

Címlapftónk a rendőrségi videóból való.