Rékasi Károly döbbenetes részletességgel számolt be arról, hogy a balesete után miként akarta feladni az életet. A népszerű színész azt mondta, még a kellékeket is beszerezte, és pontosan kitervelte, hogyan fogja véghez vinni az öngyilkosságot.

Megtört Rékasi

„Be kellett látnom, hogy nem a színpadon fogok megöregedni. Pontosan tudom, hogy egy idő után teljesen alkalmatlan leszek a színpadi munkára” – kezdte Rékasi. A Barátok Közt forgatásai 22 év után véget értek, és Rékasi motorbalesete is csak tetőzte a gondokat – írja a Bors a színésszel megjelent interjút szemlézve.

Vállalkozni akar

„Ha az álomnak vége szakad, akkor is kell, hogy legyen valami, ami értelmet ad az életemnek, és épp ezt a valamit készítem elő. (…) Egy vega-vegán konyhát nyitok egy kiváló barátommal” – mesélte Rékasi, aki azt is elárulta, hogy már a hely is meg van, a fővárosban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt, amikor fel akarta adni

Az 58 éves színész azonban nem titkolja, hogy volt olyan idő, amikor elborult az elméje, és csak a legsötétebb gondolatok jártak a fejében. Rékasi Károly majdnem eldobta magától az életet.

Fel akarta adni

„A baleset után túl sok volt a baj, és ki akartam lépni ebből a világból. El is terveztem, és pontosan tudtam, mi és hogyan fog történni, már a kellékeket is beszereztem hozzá, hogy szánt szándékkal megváljak az életemtől, de végül leálltam. Az édesanyámra gondoltam, hogy neki mit okoznék” – mesélte Rékasi Károly arról az időszakról, amikor komolyan elgondolkodott azon, hogy öngyilkos lesz.

Minden napot megbecsül

„Úgy képzeltem, mindenki más fiatal, és talpra tud majd állni, de ő nem. (…) Mára már átkoznám magam, ha megtettem volna. Mindennap igyekszem úgy élni és létezni, hogy a következő napom mindig jobb legyen, mint a mai” – vallott a színész.

Ez is érdekelhet

Újra színpadra állt

Rékasi Károly egyébként a napokban lépett fel először színpadra a járvány miatti korlátozások miatt, a közönségnek pedig a Wass Albert-estjével készült. A lapnak azt mesélte, már nagyon várta, hogy az öltözőbe léphessen, és újra a színpadra állhasson.

Potyogtak a könnyei

„Úgy zokogtam, mint egy taknyos kölyök, hogy megérhettem, hogy újra közönség elé álltam. Olyan odaadó szeretettel fogadtak, hogy potyogtak a könnyeim” – mondta a színész, aki mára elfogadta, hogy a korábbi motorbalesete miatt nem színészként öregszik majd meg.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rékasi Károly – Forrás: YouTube