Egy 44 éves férfi vesztette életét a fővárosban, miután lezuhant az egyik bevásárlóközpont tetejéről.

Megjelentek a rendőrök

Az ittlakunk.hu olvasói közül többen is arról írtak kedden, hogy több rendőrautó megjelent a KöKi Terminál mellet és egy helyszínelő sátrat is felállítottak a bevásárlóközpontnál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Földre zuhant egy férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság később arról tájékoztatott, hogy kedden délután arról kaptak bejelentést, miszerint a bevásárlóközpont tetejéről egy férfi a földre zuhant.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal meghalt

A helyszínen kiderült: az esés következtében a 44 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők nem tudtak segíteni rajta.

Nem történt bűncselekmény

Az esettel összefüggésben bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

„Már nem volt mit tenni”

„Ott voltam helyszínelés folyt, amikor láttam a fekete zsákot, onnan tudtam, nincs mit tenni” – írta egy hozzászóló a közösségi oldalon az események után. „Szomorú ez az egész, lehet, hogy kilátástalan volt az élete és sajnos ezt utat választotta” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Siófokon is hasonló eset történt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy nem baleset történt, hanem öngyilkos akart lenni az az 50 év körüli férfi, aki kiugrott a siófoki bevásárlóközpont teraszáról hétfőn délután.

Túlélte a zuhanást

A vizsgálatok kiderítették, hogy egy 50 év körüli férfi kiugrott a siófoki Pláza teraszáról. Az öngyilkos-jelöltet súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Úgy tudjuk, hogy amikor a mentők kiérkeztek, magánál volt.

Öngyilkos akart lenni

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a budapesti férfi öngyilkosságot kísérelt meg, így rendőrségi eljárás jelen állás szerint nem indul az ügyben.

Kiesett az ablakon

Szeptember végén arról számoltunk be, hogy egy nő életét vesztette azt követően, hogy kizuhant harmadik emeleti lakásából. Éppen az ablakot tisztította, amikor megtörtént a tragédia. A szerencsétlenül járt nőhöz mentőhelikopter is érkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: olvasói felvétel. Forrás: ittlakunk.hu