Itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk arról a sokkoló és sokakat megrázó esetről, melynek során egy anya megölte a kétéves kisfiát, Alexet. Mint megírtuk az anya, Katalin  Olaszországba szökött, majd pedig kegyetlen módon kivégezte a kétéves kisfiát, azért mert nem bírta elviselni, hogy a bíróság az apánál akarta elhelyezni a gyermeket.

Több késsszúrás

A gyermekkel több késszúrással végeztek, a mellkasán és a nyakán is találtak sérüléseket. A nőnek a magyar bíróság döntésének értelmében át kellett volna adnia a gyermeket a budapesti apának, azonban ezt nem tette meg.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotókat készített

Az anya, miután a kétéves kisfiút brutális módon kivégezte, a gyermek holttestéről fotókat készített, amiket aztán elküldött az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének egyik tagjának, – Kalmár Lászlónak – azzal a szöveggel, hogy a gyermek most már senkié nem lesz. A fotókat Kalmár László küldte tovább a gyermek édesapjának. A nő ezt követően pedig a kicsi élettelen testét a Lidl pénztárának szalagjára helyezte.

Kapcsolódó:

Az apánál helyezték el ideiglenesen a gyermeket

A bíróság a tragédia előtti héten döntött arról, hogy ideiglenesen az apánál helyezi el a gyermeket, azonban az anya ebbe képtelen volt beletörődni, ezután szökött a kicsivel az olaszországi Perugiába, olasz médiaértesülések szerint egy ismerősénél húzta meg magát.

Küzdöttek a kicsi életéért, de már hiába

A helyi lapok információi szerint a kicsi életéért a mentősök még küzdöttek, a boltban megpróbálták újraéleszteni, ám hiába, a gyermek addigra már halott volt.

Sírva búcsúzott az édesapa

Ezt követően újabb és újabb sokkoló információk láttak napvilágot a szörnyűségről, legutóbb október közepén írtuk meg, hogy az apa sírva búcsúzott az olaszországi halottasházban a kisfiától. „Bementem hozzá, kihúzták a hűtűbőből az elhunyt kisfiamat. Felemeltem róla a leplet, de csak az arcát voltam képes megnézi. Megszakadt a szívem. Életem egyik legszörnyebb élménye volt, senkinek sem kívánom. Nem tudtam abbahagyni a zokogást. Békésnek tűnt, de látszott rajta, hogy már nincs benne élet. Talán csak ott fogtam fel igazán, hogy az egyetlen gyermekem már soha nem fog megölelni” – mondta zokogva a férfi a Borsnak pár héttel ezelőtt.

Bocsánatért esdekel

A lap most pedig egy levelet tett közzé, melyet az anya írt az olaszországi börtönben, melyben a fia bocsánatáért esdekel, s amit a saját édesapja budapesti címéré címzett. A levélben egyebek között ezt írja: “Alex, Anya kicsi fia! Bárcsak láthatnálak még egyszer! Nagyon hiányzol, kiskirályfi! Édes kicsi életem, mindennap veled vagyok! Bocsáss meg, ne haragudj, kicsim! Nem foglak többé elhagyni, megyek hozzád, ígérem, és még boldogabbak leszünk ketten. Vigyázz magadra addig!”

Katalin apja szerint nem a lánya a hibás

Katalin édesapja, akinek a levelet címezték meggyőződőssel állítja, hogy a lánya nem hibás. A megört szülő azt mondja, bármit is tett a lánya szeretei, hiszen ő nemzette. “Szeretném még látni az életben. Talán neki van a legnagyobb szüksége a támogatásra, de hiába. Hetek óta egyetlen levelemre sem kaptam választ, pedig többször is küldtem neki ajánlottan, elsőbbségivel, amint megjött a nyugdíjam” – mondta a lapnak a férfi, aki úgy gondolja Katalin azért követte el ezt a szörnyűséget, hogy megvédje a kicsit az apjától.

Félnek, hogy Katalin eldobja az életét

Az idős férfi attól tart, hogy Katalain eldobja magától az életét, erre enged következteni az a néhány sor is, ami a már fentebb említett levélben áll. Vagyis, hogy “Nem foglak többé elhagyni, megyek hozzád, ígérem, és még boldogabbak leszünk ketten.” A borzalmas tragédiáról készült cikkeinket itt olvashatod el.

Kiállnak a nő mellett

Katalin édesapja és az ő élettársa pedig most nagyon aggódnak, továbbá teljes mellszélességgel kiállnak Katalin mellett, akiről azt mondják: egyáltalán nem volt rossz anya. A férfi élettárása így fogalmazott a portálnak: “Rendes, gondoskodó anya. Katalin ragaszkodott a gyerekéhez. Meggyőződésem, hogy nem ő volt a hibás. Mindig vigyázott a kisfiára. Ha kellett, hajnalban már tejbegrízt főzött Alexnek. Gyurival szóltunk neki, hogy hagyja nálunk a fiút, de erre nem volt hajlandó.” – majd így folytatta:

Kényszergyógykezelés?

“A legjobb lenne, ha kényszergyógykezelésre küldenék. Egyáltalán nem volt rossz anya! Senki nem tudta róla elképzelni, hogy képes lehet kioltani a fia életét.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: rendőrök helyszínelnek a gyilkosság után