Katalin azért szöktette Olaszországba a kisfiút, mert a bíróság úgy döntött, hogy a gyereket adja át az apjának. Norbert azonban sosem kapta vissza a fiát, most pedig a 2 éves Alex temetésére készül, akit a saját édesanyja brutálisan meggyilkolt.

Erősödik a gyász

Norbert gyásza a napok múlásával csak erősödik. Már megértette, hogy a kis Alex nem fog óvodába járni, nem kergeti majd a lányokat, nem lesz belőle ünnepelt futballsztár, sem pedig elismert atomfizikus. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összeszorul a szíve

„Ha meglátok egy kisgyermeket, összeszorul a szívem” – nyilatkozta a Borsnak a gyászoló férfi. Norbertnek egyébként nagyon sokat segítenek a szülei ebben a nehéz időszakban, elmondása szerint nélkülük képtelen lenne túlélni a hétköznapokat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gondolkozik a temetésen

„Már gondolkodnom kell azon, hogyan búcsúztatjuk Alexet”- mondta Norbert, aki más apákkal ellentétben nem tud már több időt eltölteni a fiával, akinek a temetésére készül.

Több lehetőség is van

„Lehet, hogy Olaszországban elhamvasztjuk és hazahozatjuk az urnáját, de nagyon sok a támogatóm a bajban, ezért az sem kizárt, hogy lesz annyi pénz, hogy egy fehér koporsóban szállíttassuk Magyarországra, hogy úgy helyezhessük végső nyugalomra” – mesélte a temetés lehetőségeiről a férfi.

Csak a szűk család lesz jelen

Norbert azt is elmondta, hogy temetésen már csak a legszűkebb családot és a nagyon közeli barátokat szeretné látni.

Képtelen beletörődni

Erzsike, a gyilkossá vált Katalin édesanyja is képtelen beletörődni, hogy a lánya megölte az unokáját. „Érzem, hogy a kicsi fiú mellettem van lélekben, hiszen szüntelenül rá gondolok” – mondta zokogva az idős asszony.

A férfit is hibáztatja

Az idős asszony semmilyen formában nem kér Norbert társaságából. Úgy véli, az is hozzájárult a problémákhoz, hogy a férfi mindenáron el akarta venni a kisfiút az anyjától.

Többször is a rendőrség segítségét kérte

Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt, a kisfiú édesapja szeptember 22-én Budapesten kért rendőri segítséget, mert korábbi élettársa a szeptember 20-án hozott bírói végzés ellenére nem adta át neki közös gyermeküket. A XIII. kerületi rendőrök a helyszínen megtették a szükséges intézkedéseket: ellenőrizték a lakást is, de az anya és a gyermek nem voltak otthon.

Nem tudták hol lehet

„Azt sem az apa, sem a korábbi élettárs idős édesanyja nem tudták megmondani, hogy hol lehet a nő és a gyermek. A kiskorú elhelyezésének megváltoztatása bűncselekményre ekkor nem merült fel gyanú, tekintettel arra, hogy ezen bűncselekmény megvalósulásának törvényi feltétele, hogy a gyermeket az elhelyezés tartós megváltoztatása céljából viszik el, vagy tartják rejtve” – írta a rendőrség.

Nem volt megállapítható a bűncselekmény

Az apa szeptember 23-án bejelentést tett a XIII. kerületi rendőrségen ahol megismételte az általa előző nap a helyszínen elmondottakat. Bűncselekmény gyanúja továbbra sem volt megállapítható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: olaszországi gyilkosság – Forrás: BPK