Az nem derült ki, miért éppen a vágányokat találta legideálisabb helyszínnek, de hatalmas szerencsére van, hogy egyáltalán életben maradt. Hamarosan vádat emelhetnek ellene.

Erről érkezett bejelentés

Még júniusban tett bejelentést egy mozdonyvezető a 50-es vasúti mellékvonal Hidas-Bonyhád és Bátaszék közötti szakaszáról. Azt vette észre ugyanis, hogy egy férfi a vasúti pályán feküdt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Alaposan felöntött a garatra

Azonnal vészjelzett, mire az illető elhagyta a síneket. A fiatal a helyszínre érkező egyenruhásoknak azt mondta, hogy kora reggel a dohányboltba indult, de mivel az még nem volt nyitva, ezért egy kocsmában nagyobb mennyiségű tömény italt és sört ivott meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Életveszélyes helyen aludt el

Majd elindult hazafelé a vasúti sínek mellett de útközben leült pihenni és elaludt. Arra ébredt fel, hogy egy vonat hangosan dudál, ekkor hirtelen mozdulattal lelépett a sínekről és a bokros területre esett. Ettől könnyebben megsérült.

Nem meglepő, hogy előkerült a szonda is, amely igen magas értéket mutatott. A rendőri intézkedés miatt a vonat nem tudott továbbmenni, ezért utasait busszal vitték el célállomásukra. Egy, az érintett pályaszakaszon később közlekedő vonat pedig csaknem 100 percet késett.

Mindent beismert

A 25 éves bátaszéki fiatallal szemben vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatása során őszinte beismerő vallomást tett. A szekszárdi rendőrök gyorsított eljárásban befejezték ellene az eljárást, s bíróság elé állítási javaslattal megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek – közölte oldalán a rendőrség.

Árulkodó jelek a sínek mellett

Rejtélyes halál

Sajnos nem minden eset végződik ilyen szerencsésen. Mint pár héttel ezelőtt mi is hírt adtunk róla, egy síneken fekvő férfi gázolt halálra hajnali négykor a HÉV Budakalász és Békásmegyer között A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette

Nem tudják, ki halt meg

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság (BRFK) a gázolás másnapján azt közölte, hogy az esettel kapcsolatban nem merült el idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. Kiderült azonban, hogy senki sem tudja, ki lehetett az elgázolt férfi.

Nem tudták azonosítani

A rendőrség nem tudta beazonosítani az elgázolt férfit, és most így keresnek valakit, aki ismerhette a fiatalembert. A férfi a leírás szerint 170-175 centiméter magas, 71-80 kilogramm súlyú, barna, vastag, egyenes szálú haja van és barna szeme. A balesetkor sötét dzsekit, világoszöld pulóvert, fehér pólót és fekete inexstenso cipőt viselt fehér zoknival.

Megviselte a HÉV vezetőjét

Az eset a szemtanúk szerint nagyon megviselte a HÉV vezetőjét. „Azzal a járattal mentem volna melózni, egy másik, utána jövő járattal sikerült elmennem. Még láttam a HÉV-vezetőt. Azt a fájdalmat, ami tükröződött az arcán, nem kívánom senkinek” – írta egy hozzászóló az egyik kerületi Facebook-csoportban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk a bátaszéki eset helyszínén készült, forrás: police.hu.)