Tragikus hírt közölt néhány órával ezelőtt a rendőrség a honlapján. Egy motoros egy ingatlan kerítésének csapódott. Az életét sajnos már nem lehetett megmenteni.

Szerda este történt

A hatvani Ring Kálmán úton történt az a baleset, amelyben egy motorkerékpáros életét vesztette. 2023. július 19-én 21 óra előtt történt a tragédia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset körülményei tisztázatlanok

Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért következett be a baleset. A motorkerékpáros elesett, ezt követően ütközött a kerítésnek. Egy 44 éves férfi szenvedett halálos sérüléseket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A baleset helyszíne

Zebrán gázoltak el gyerekeket Borsodban

Rátkán, a Kossuth utcában kedden este egy felelőtlen autós okozott balesetet. Egy autós a szabályoknak megfelelően megállt a zebra előtt, hogy átengedje maga előtt a kerékpárt és rollert toló gyerekeket a zebrán. Egy másik autós azonban a záróvonalat átlépve megelőzte a zebránál várakozó autót.

Ennél a gyalogátkelőhelynél történt a baleset

Egy kisfiú súlyosan megsérült

A balesetben két kislányt és egy kisfiút sodort el a szabálytalan autós. A kisfiú súlyosan megsérült. A két kislány ép bőrrel megúszta az esetet, de lelkileg megviselték őket a történtek.

A baleset helyszínén készült fotó

Ezek is érdekelhetnek!

Helyszíni fotó

A rendőrség kérése

Az esetet bűnügyi eljárás keretein belül vizsgálja a Szerencsi Rendőrkapitányság. A rendőrök felhívják a közlekedők figyelmét arra, hogy a gyalogosok a közlekedés legvédtelenebb résztvevői. Amennyiben balesetet szenvednek, annak sok esetben súlyos, tragikus következménye lehet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztrácó – Forrás: Facebook