Újabb vonatgázolás történt, ezúttal a Tolna megyei Pincehely állomáson ütött el egy embert a Pécsről Budapestre tartó Mecsek Intercity. A kerékpáros nem élte túl a balesetet.

Kerékpárost gázolt az Intercity

A Pécsről Budapestre elindult Mecsek Intercity Pincehely állomáson a Kossuth Lajos utcai vasúti átjáróban kedden 12 óra 48 perckor elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Működött a sorompó

Az elsődleges vizsgálatok alapján kiderült: a baleset idején a fény- és félsorompó jól működött. Még nem derült ki, hogy a nő miért nem várta meg, amíg elhalad a vonat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szünetel a vonatforgalom

A helyszínelés miatt Pincehely és Keszőhidegkút-Gyönk között szünetel a vonatforgalom, várhatóan pótlóbuszok fognak közlekedni, a pécsi fővonalon 60-90 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani a délutáni órákban. A 61-es főút vasútvonalat keresztező szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrség a környező utcákba tereli.

Vasútvillamos és autó ütközött Szegeden

Kedden délelőtt a szegedi villamoshálózaton egy vasútvillamos egy autóval ütközött össze a Kossuth Lajos sugárúton. A baleset miatt Anna-kút és Rókus vasútállomás között pótlóbuszok közlekedtek. A vasútvillamosok Szeged, Rókus vasútállomáson fordultak vissza Hódmezővásárhely felé.

Gázolt a vonat Bicskénél

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy december 12-én este Bicske alsónál egy vonat elütött egy embert. A családtól származó információk szerint az áldozat túlélte a balesetet – írja a 2060blog.hu.

Leszállították a vonatról

A korábban az egyik vonatról leszállított fiatalembert valószínűleg a nyílt pályaszakaszon kaphatta el egy arra haladó vonat, aminek következtében fej- és végtagsérüléseket szenvedett.  

Amputálták a kezét

A kórházban azonnali életmentő koponyaműtéten esett át és sajnos egyik karját vállból amputálni kellett. A továbbiakban családja gondoskodik ellátásáról.

Gázolás Szabolcsban

Szeptemberben az egész országot megrázta, amikor egy 11 éves kislány, szándékosan lépett a vonat elé Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A mozdonyvezető már nem tudott megállni és elütötte. A kislány túlélte a gázolást, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

20-30 métert tolta a vonat

A vonat vezetője időben meglátta a kislányt, dudált és vészfékezett, de sajnos a vonatot már nem tudta megállítani. A kislány testét 20-30 méteren keresztül tolta maga előtt a vonat, mire meg tudott állni.

Hosszú ideig kórházban volt

A 11 éves gyermek életéért a helyszínen órákig küzdöttek, majd mentőhelikopter vitte kórházba. Több életmentő műtétet végeztek a kislányon, napokig mélyaltatásan tartották. Több hónapos kezelés után hagyhatta el a kórházat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció