Az izsáki rendőrök egy 34 éves és 55 éves kalocsai férfival, valamint 28 éves kiskőrösi társukkal szemben folytattak eljárást csalás miatt.

Kísérteties hasonlóság

Az Izsáki Rendőrőrsre csalásról érkeztek bejelentések idén február 11-én, és a bűncselekmények kísérteties hasonlóságot mutattak. Az első áldozat egy 81 éves asszony volt, aki arról számolt be a rendőröknek, hogy három ismeretlen férfi jelent meg Páhiban, az otthona előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kinézték maguknak

Az idegenek kinézték maguknak az idős udvarában lévő használati tárgyakat és vételi szándékukról győzködték a nőt. Végül megállapodtak az asszonnyal, hogy megvesznek tőle több szekrényt, gáztűzhelyt és egy kályhát 50.000 forintért.

Ez is érdekelhet:

Rajtaütöttek a zsaruk Dél-Pest dílerén – videón az elfogás

Átverték a nénit

A trió a megbeszélt holmik nagyrészét bepakolta egy furgonba, és ígéretet tettek, hogy visszamennek a maradékért, majd kifizetik a megbeszélt összeget. Azonban azóta is hiába várja őket az idős asszony.

Újra lecsaptak

Nem sokkal később Izsákon jelent meg a tolvajbanda egy 52 éves férfinál, akitől az udvarán heverő vasakat akarták megvásárolni, számolt be róla holnapján a rendőrség.

Angolosan távoztak

A felek megegyeztek, majd bepakolták a kocsiba a fémeket, azonban innen is angolosan és fizetés nélkül távoztak a csalók. Az izsáki nyomozók pár napon belül beazonosították a három tolvajt.

Ez is érdekelhet:

Borzalmas részletek a tragédiáról: elkábította őket, majd baltával sújtott le kamasz lányaira az aszódi gyilkos apa

Csalás bűntette

Egy 34 éves és 55 éves kalocsai férfit, valamint egy 28 éves kiskőrösit hallgattak ki gyanúsítottként a csalásokért. A napokban a nyomozást befejezték és az iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció