A fővárosi nyomozók Soroksáron fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, aki a gyanú szerint a dél-pesti régiót látta el kábítószerrel. A rendőrök 18 millió forint értékű drogot és két luxusjárművet is lefoglaltak.

Rajtaütöttek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószerbűnözés Elleni Osztály és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály közös előkésztő munkájának eredményeként 2022. május 25-én 18 órakor a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály közreműködésével a 20. kerületben ütöttek rajta a feltételezett kábítószer-kereskedőn. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Napi rendszereséggel adott el

A rendelkezésre álló adatok szerint S. Attila napi rendszerességgel adott el különféle illegális drogokat a dél-pesti régióban, elsősorban Csepelen és az agglomerációban.

FRISS!

Borzalmas részletek a tragédiáról: elkábította őket, majd baltával sújtott le kamasz lányaira az aszódi gyilkos apa

Rengeteg drogot és pénz találtak

A budapesti rendőrök a férfi lakását, járműveit és az ingatlanhoz tartozó tároló-helyiséget kábítószerkereső kutya segítségével vizsgálták át, melynek során kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint bruttó 2,5 kilogramm marihuánát, 2,6 kilogramm amfetamint és 71 gramm kokaint – találtak, melyek feketepiaci értéke megközelíti a 18 millió forintot.

Videón az elfogás:

Lefoglalták

A nyomozók lefoglaltak még egy luxusterepjárót, egy nagy értékű kvadot, több mint egymillió forintot, valamint a bűncselekmény elkövetésével összefüggő eszközöket és a drog hígításához használt anyagokat.

Ez is érdekelhet:

Készültség Ferihegyen, egy utas okozott komoly galibát az egyik Wizz Air-járaton

Őrizetbe vették

A BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztály nyomozói a 35 éves S. Attilát kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet