A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki egy helyi üzletből több kozmetikai terméket tulajdonított el.

Lopott

A Szegedi Rendőrkapitánysá lopás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, adta hírül a police.hu.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fizetés nélkül

A feljelentés adatai szerint az elkövető 2022. március 24-én délelőtt az egyik szegedi drogériában több kozmetikai terméket rejtett a táskájába, majd fizetés nélkül távozott.

Ez is érdekelhet:

Rajtaütöttek a zsaruk Dél-Pest dílerén – videón az elfogás

Felvétel is van róla

A biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről. Az elkövetés idején világos kabátot, barna félcipőt, sötét nadrágot és világos női kézitáskát viselő nő 30-35 év körüli, arca kerek. Haja sötét, vállig érő.

Mutatjuk a fotót:

Ezt kéri most a rendőrség

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen.

Ez is érdekelhet:

Borzalmas részletek a tragédiáról: elkábította őket, majd baltával sújtott le kamasz lányaira az aszódi gyilkos apa

Akár névtelenül

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu