Hasba szúrt nőhöz riasztották a mentőket Budapesten, a 13. kerületben. A helyszínen kiderült, valaki csak megtréfálta őket, a mentősök nagyon kiakadtak.

Bolondot csináltak a mentősökből

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzésében számolt be arról, hogy akad, aki a hatalmas leterheltség ellenére is „szívesen csinál bohócot” az életmentőkből.

Ez is érdekelhet

“A ceglédi mentőállomás mentőtisztje elvesztette a harcot, amit a koronavírus ellen vívott” – pár nap alatt a második mentős halt meg a járvány miatt

Budapesten történt az ízléstelen vicc

Vasárnap délután egy hasba szúrt nőhöz kérték a mentők segítségét a 13. kerületbe.

Nem találtak sérültet

Az esethez azonnal több egységet is riasztott a mentésirányító, a mentők pedig perceken belül kiértek a helyszínre, ahol hosszas tájékozódás után sem találtak sérültet, a bejelentő pedig elérhetetlenné vált.

Eljöttek a helyszínről

A mentők mikor rájöttek, hogy csak „ízléstelen tréfáról van szó”, elhagyták a helyszínt, és folytatták a „valós feladatok ellátását”.

Ez is érdekelhet

„Apa rémálmát valósítottam meg” – saját feleségéhez és 3 éves kislányához riasztották a mentőst, miután tetejére borult egy autó

10 ezer mintavételt végeznek naponta

A bejegyzés szerint egyébként a mentők mostanában átlagosan 3500 mentési feladatot és több mint 10.000 mintavételt végeznek naponta.

Ezt is olvasd el

Meghalt egy házaspár, miután rájuk gyújtotta a házat egy férfi: a 12 éves unokájukat a tűzoltók hozták le a tetőről

Kiemelt kép: illusztráció