A feldühödött férfi először egy tapétavágóval, majd pedig a közös gyereküktől elvett késsel esett neki a volt párjának Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nagyaron. A férfi mindezt a lányuk, a 14 éves Bogi szeme láttára tette.

Rendszeresen bántalmazta a nőt

A döbbenetes eset részleteiről korábban itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk, mint megírtuk B. Zoltán és volt párja, Klára kapcsolata már korábban megromlott, ugyanis a férfi rendeszeresen bántalmazta a nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy közös és három nevelt gyermek

A párnak egy közös gyermeke volt, a 14 éves Bogi, ám mellette nevelőszülői feladatokat is elláttak, így összesen négy gyeremeket neveltek. Azonban Klára egy idő után megelégelte a bántalmazások sorát, s elhagyta a férfit, majd új kapcsolata lett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Tapétavágóval esett neki

A volt párja, Zoltán azonban ezt nem tudta feldolgozni, ezt követően rendszeresen zaklatta és megverte az asszonyt. A férfi végül nem tudta leküzdeni indualtait, s egy tapétavágókéssel rontott neki egykori párjának. A végzetes napon Zoltán először becsöngetett a bezárt ajtón, majd amikor Klára ajtót nyitott azonnal nekiesett, a nála lévő tapétavágóval pedig összeszurkálta a nőt.

A lánya sietett a segítségére, de már késő volt

A sikoltozás hallatán rohant ki a lányuk, Bogi, aki amikor meglátta, mi történik magához vett egy kést, azzal akart az édesanyja segítségére sietni. Az apja azonban kicsavarta a kezéből, megverte a lányt, majd a késsel újra nekiesett a vérző asszonynak, akit egészen addig szúrkált, míg bele nem halt a sérüléseibe.

Lánya arcát is megvágta

A férfi saját, 14 éves lánya arcát is megvágta, a gyerek kimenekült a házból, s átrohant a szomszédba, ahol a rokonai laktak. Többek között az anyai nagyapja is ott élt, aki azonnal a házhoz sietett, azonban amikor belépett a szobába, látta, amint a veje a lánya vérző teste föl hajol, majd a szeme láttára hasba szúrta magát, ezután pedig apósa torkát is megpróbálta elvágni.

A három kicsi életét mentette

A 14 éves Bogi egyébként megmentette a három kisebb nevelt gyermek életét, ugyanis a kicsiket egyesével adogatta ki az ablakon, így mentve meg őket az agresszív apja dühe elől.

A lányt elvitte a mentő

„Nagy hangot hallottam, akkor már kimentem a kiskapuba, hát látom, hogy ott áll a Zoliék háza előtt vagy négy rendőrautó, meg ugyanannyi mentő. Egyszer csak látom, hogy hozzák ki a Klárikát. Akkor már tudtam, nem él, mert ahogy hallottam, Zoli végzett vele. Utána jöttek ki a mentők a nagylánnyal, ő nyolcadikos, Kisarba jár iskolába. Azt láttam, hogy a bal orcáján volt egy vágott seb, őt elvitte a mentő. Megnéztem az órát, pontosan két perccel múlt hajnali két óra, amikor bementem a házba – mondta a szon.hu-nak az egyik szomszéd.

Kapcsolódó:

Bíróság elé áll

B. Zoltán – távmeghallgatással – csütörtökön áll a bíróság elé. A férfi egyébként korábban jogos védelemre hivatkozott, a rendőrségnek tett vallomásában azt mondta, az áldozat támadt rá, ő pedig csak védekezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: police.hu