Négy gyermeket nevelt az a házaspár, akik vasárnap hajnalban úgy összevitatkozott, hogy a férfi megölte feleségét. A dulakodás során Zoltán 14 éves lánya arcát is megvágta, majd magával is végezni akart.

Gyilkosság Nagyaron

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, vasárnap éjjel megölte feleségét egy férfi a Szabolcs-Szatmár-beteg megyei Nagyaron. A rendőrség közleménye szerint a pár között heves vita alakult ki, ennek lett gyilkosság a vége. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Korábban is bántalmazta feleségét

A családi tragédia hátterében vélhetően féltékenység áll. Zoltán ugyanis már korábban is bántalmazta Klárikát. A nőn arcán emiatt lila foltok voltak – mondja az egyik helyi férfi.

4 gyermeket neveltek

A párnak egy közös 14 éves gyermeke volt, de három másik gyermeket is örökbe fogadtak, az áldozat hivatásos nevelőszülőként tevékenykedett.

Lánya arcát is megvágta

A férfi saját, 14 éves lánya arcát is megvágta, a gyerek kimenekült a házból és a szomszédoktól kért segítséget, de mire a szomszédok betörték az ablakot, a nő már halott volt.

A három kicsi életét mentette

Bogi, a 14 éves lány mentette meg a három kisebb nevelt gyermek életét. Valószínűleg ő is részese lehetett a dulakodásnak, emiatt okozott neki is sérülést az apja.

A lányt elvitte a mentő

„Nagy hangot hallottam, akkor már kimentem a kiskapuba, hát látom, hogy ott áll a Zoliék háza előtt vagy négy rendőrautó, meg ugyanannyi mentő. Egyszer csak látom, hogy hozzák ki a Klárikát. Akkor már tudtam, nem él, mert ahogy hallottam, Zoli végzett vele. Utána jöttek ki a mentők a nagylánnyal, ő nyolcadikos, Kisarba jár iskolába. Azt láttam, hogy a bal orcáján volt egy vágott seb, őt elvitte a mentő. Megnéztem az órát, pontosan két perccel múlt hajnali két óra, amikor bementem a házba – mondta a szon.hu-nak az egyik szomszéd.

Kivégezte a nőt

A helyiek elmondása szerint a férfi több késszúrással, valósággal kivégezte a párját, akinek esélye sem volt a túlélésre. Aztán maga ellen fordította a fegyverét, és többször is megvágta magát, de ő életben maradt.

Két éve laktak a rémségek házába

Az egyik szomszéd azt mesélte, hogy Zoli és Klárika két éve költöztek be a gyilkosság helyszínére.  Szépen rendbe hozták otthonukat, a férfi az egyik fehérgyarmati pékségbe járt dolgozni.

Dolgos emberek voltak

„Mind a ketten nagyon dolgos emberek voltak, a saját közös lányukon három nevelt gyereket vettek maguk mellé, a legkisebbet még csecsemőkorában fogadták be. A Klárika az nagyon érdeklődő, beszédes kis nő volt, szépen járatták a gyerekeket, mindig tisztelettudóan viselkedtek, előre köszöntek. Nem tudom, mi üthetett abba a csepp emberbe, hogy elvette az élettársa életét” – mondta a szomszéd.

Csákánnyal vágta be az autót

Az asszony úgy tudja, „úgy kezdődött, hogy jött haza a Zoli és be volt zárva az ajtó, ő meg csákánnyal bevágta. Hogy aztán odabent mi történt, azt már csak az tudja biztosan, aki ott volt. Utána még magát is bántotta”.

Visszavitték a gyerekeket az intézetbe

„Szörnyű ez a tragédia, a Zolit is nagyon sajnálom, de a lányát még jobban, mit élhet most át az a szegény gyerek? Azt is beszélik, a három nevelt gyereket már visszavitték az intézetbe, hogy melyikbe, azt nem tudom – mondta a szomszéd.

Emberölés miatt nyomoznak

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben emberölés elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: police.hu