Elhúzódó vitás helyzet vezetett ahhoz a halálos tragédiához, aminek következtében egy 36 éves férfi megölt egy 76 éves férfit kedden délelőtt.  A rendőrség azonosította és elfogta a támadót – számolt be róla a rendőrség. 

Kalapáccsal verte a fejét

Az eset Miskolcon, a Kiss Ernő utcán egymás mellett lévő két nagyáruház közül az egyik parkolójában történt. Az elkövető kalapáccsal bántalmazta az áldozatot, főként a fején, illetve elütötte az autójával, esélyt sem hagyva neki a túlélésre.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Megszólalt a rendőrség 

A rendőrség tájékoztatása szerint, emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves miskolci férfival szemben. Az elsődleges adatok szerint 2024. június 11-én 9 óra 20 perc körül Miskolcon, a Kiss Ernő utcán az egyik áruház parkolójában előzetes szóváltást követően egy férfi kalapáccsal bántalmazta idősebb ismerősét, majd autójával elütötte, elsodorta áldozatát, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezzel az autóval ütötte el a férfit 

Forrás: police.hu

Elfogták az elkövetőt 

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a feltételezett elkövetőt. A rendőrség a gyanúsítotti kihallgatást követően a férfi őrizetbe vételét, majd letartóztatásának indítványozását tervezi.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Meggyilkolták az idős asszonyt

Amint arról beszámoltunk, vasárnap este szörnyű tragédia történt Veszprémben. Egy idős asszonyt gyilkoltak meg, az eset után az egyik szomszéd látta, ahogyan a néni unokája elhagyja a a bűncselekmény helyszínét. A rendőrök azonnal hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen, európai elfogatóparancsot is kiadtak.

Ausztriában adta fel magát 

Mint kiderült, K. Christopher Ausztriába szökött, ahol egy ideig céltalanul bóklászott, majd feladta magát. Jelenleg az osztrák hatóságok tartják őrizetben, rövidesen pedig átadják Magyarországnak.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu