Belefulladt a teknőben lévő vízbe egy kétéves kisgyerek, amíg a nevelőanyja bement a házba törölközőért. A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt állítja bíróság elé az asszonyt.

Fürdetni akarta a gyereket

A vádirat szerint kisgyermek az asszony családjában nevelkedett Polgáron. Az ominózus délután a nő a ház teraszán akarta megfürdetni a kicsit, ezért kivitt egy műanyag teknőt, s azt háromnegyed részéig feltöltötte vízzel.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A vízben hagyta a gyereket

Beleállította a gyereket, azonban eszébe jutott, hogy nem hozott magával törölközőt, ezért bement a házba. A kisgyerek fél percig volt felügyelet nélkül, és amikor a nevelőanya visszatért, a kicsi már a víz alatt feküdt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felsírt a gyerek

A nő azonnal kiemelte a gyermeket, megrázta, aki sírni kezdett. Az asszony észrevette, hogy vizet nyelhetett, a hasa fel volt puffadva, ezért ráfektette a gyereket a lábára és ütögetni kezdte tenyérrel a hátát – közölte közleményében a főügyészség.

Meghalt a kicsi

Időközben hazaérkezett a nő férje, a gyermeket azonnal orvoshoz vitték, majd kórházba szállították. A gyerkőc állapota azonban rohamosan romlott, s olyan életveszélyes belső sérülése keletkezett, hogy két nap múlva meghalt. Az ügyészség két év felfüggesztett fogházbüntetést kért az elkövetőre.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció