A Szegedi Járási Ügyészség arra tett indítványt a nyomozási bíró felé, hogy rendeljék el a férfi távoltartását. Az indítványt azért terjesztették elő, mert a férfi egy veszekedés során úgy földhöz vágta az élettársát, hogy a nőnek eltörött a medencecsontja.

Összevesztek

Az ügyészségi indítvány szerint március 21-én, délelőtt a férfi és a nő összeveszett az egyik Csongrád-Csanád megyei faluban lévő házukban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szeged környékén éltek

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ledobta a földre

Az elfajuló vita során a férfi a két kezével átkarolta, felemelte, majd erővel a földhöz vágta a barátnőjét. Ugyan a nő még fel tudott állni, de a férfi válaszul leköpte őt, majd távozott a helyszínről.

Eltörte a csontját

A bántalmazás miatt a nő súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el, és mint kiderült, a medencecsontját törte el.

Távoltartást kértek

A brutális támadás miatt elrendelt eljárás során a rendőrség őrizetbe vette a férfit, a járási ügyészség pedig indítványozta, hogy a nyomozási bíró az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel rendelje el a távoltartást.

Döntött a bíróság

Ezek után a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a távmeghallgatás formájában megtartott ülésen helyben hagyta az ügyészi indítványt, és a kényszerintézkedést elrendelte. A bíróság végzése végleges.

Összeverekedett a buszsofőr és a taxis, köpködés lett a vége

Korábban írtunk róla, hogy az 5. kerületi a József Attila utcában a taxis a záróvonalon áthaladva besorolt a busz elé, amelyet így fékezésre kényszerített. Ezután mindketten tovább haladtak, majd egy pirosnál az autóbusz vezetője számonkérte a taxist.

Leköpte a buszsofőrt

A közlekedési vitájuk odáig fajult, hogy a taxis még az autóban ülve leköpte a buszsofőrt, aki erre válaszul megrúgta a taxi oldalát. Az autó sofőrje ekkor kiszállt, és a buszra fellépve megragadta a buszvezetőt, és meglökte, és emiatt a vezetőfülkét védő üvegfal kitört a helyéről.

Börtönt kértek

A többszörös visszaeső taxissal szemben a Budapesti 5. és 13. Kerületi Ügyészség emelt vádat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, valamint garázdaság miatt. Az ügyészség az indítványában végrehajtandó szabadságvesztést, közügyektől eltiltást és pénzbüntetést kért a taxisra, míg a buszsofőrt pénzbüntetéssel sújtanák. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay