Nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen az látszik, hogy a botrányos orgia után miként veszik őrizetbe Brüsszelben Szájer József korábbi fideszes EP-képviselőt. A volt fideszes politikus az ereszcsatorna mellett áll, kötött sapka, piros cipő, bőrdzseki és egy mackónadrág van rajta. A videó a vikkünk alján érhető el.

Egy tévéstáb kísérte a rendőröket

Exkluzív felvételeket ígér Szájer József őrizetbe vételéről a flamand VTM televízió. A Bargoens prudukciós iroda ugyanis tavaly novemberben rendőrökkel forgatott, amikor rendőrségi razziát tartottak a Brüsszel belvárosában tartott orgián, számolt be az Euronews.

Az előzetes már elérhető

A videót holnap mutatják be a “Flikken BXL” nevű műsorban, azonban egy elég látványos előzetes már most népszerű az interneten, a cikkünk alján könnyen elérhető. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ereszcsatornán menekült

Szájer József tavaly decemberben bukott le egy tiltott szexbuliban, miután az ereszcsatornán menekült a brüsszeli lakásból. 

Fiatalos, laza öltözet

A felvételen most az látszik, hogy a volt politikus színes, bojtos sapkában, melegítőalsóban, fényes anyagú fekete dzsekiben, piros cipőben és hátizsákban áll a rendőrök gyűrűjében, terpeszállásban, karjait széttárva, falhoz támaszkodva az ereszcsatorna mellett.

25 férfi bulizott

A bulit a karanténszabályok ellenére rendezték, amelyen körülbelül 25 fő vett részt, szinte mindegyik vendég férfi volt és meztelenül szórakoztak.  

Az ereszcsatornán menekült

A belga rendőrség lecsapott rájuk, a Fidesz EP képviselője ekkor az ereszcsatornán próbált elmenekülni. A most megjelent felvétel szerint a rendőrök tényleg az ereszcsatorna mellett fogták el Szájer Józsefet.

Drogot is találtak nála

Ezután a fideszes politikus ellen eljárás indult a karanténszabályok megszegése, illetve kábítószer birtoklása miatt. Állítólag a hátizsákjában drogot is találtak. Később a politikus ezt cáfolta.

Lemondott mandátumáról

Pár nappal azelőtt, hogy kiszivárgott volna Szájer József ügye, a politikus váratlanul lemondott. Közleményében azt írta, belefáradt a brüsszeli munkába, ezért visszavonul.

Kilépett a Fideszből

Miután a világsajtó is azzal foglalkozott, hogy egy fideszes EP képviselő egy illegális botrány-partiból az ereszcsatornán keresztül menekült hátizsákjában pedig drog volt, Szájer József a Fideszből is kilépett.

Hivatalosan házasságban él

Szájer József hivatalosan Handó Tünde, alkotmánybíró férje, egy lányuk van. A botrány óta nem tudni, hogy elindították-e a válásukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A képre kattintva lehet elérni a videót

Kiemelt kép: részlet a videóból