A budapesti rendőrök egy anyát, fiát és annak barátnőjét gyanúsítják, hogy fogva tartottak és prostitúcióra kényszerítettek egy 18 éves lányt a 7. kerületben. A feltételezett elkövetőkre a TEK segítségével csaptak le.

A közösségi oldalon hálózta be

A rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves férfi a közösségi oldalon hálózta be 18 éves lányt. Rövid ismerkedés után 2022 márciusában egy fővárosi gyorsétteremben találkoztak, majd egy 7. kerületi lakásba mentek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fenyegetés, bántalmazás

A férfi előbb rábeszéléssel, később egyre erőszakosabb fenyegetésekkel és bántalmazással arra kényszerítette a sértettet, hogy prostitúciós tevékenységet végezzen.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videón a rajtaütés:

Elvették a pénzét

A kényszerítésbe bekapcsolódott a férfi anyja és barátnője is, a lány által keresett pénzt pedig elvették tőle. A szexuális szolgáltatást az interneten hirdették, helyszínként saját lakásukat biztosították, ahonnan áldozatuk nem mehetett ki.

Megszökött

A lánynak akkor sikerült megszöknie és segítséget kérnie, amikor már az utcára is kiküldték kuncsaftokat szerezni.

Lecsapott a TEK

Mivel felmerült, hogy az elkövetőnek fegyvere van, a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével március 26-án délután az erzsébetvárosi lakásban csapott le gyanúsítottakra, számolt be róla a police.hu.

Letartóztatás

A BRFK Bűnügyi Főosztály emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A 22 éves K. Bélát és anyját, a 41 éves R. Helgát kihallgatásukat követően őrizetbe vették, a bíróság március 29-én elrendelte letartóztatásukat.

Pisztolyt is találtak

Harmadik társuk, a 19 éves B Nikoletta szabadlábon védekezik. A gyanúsítottak lakásának átkutatásakor a nyomozók találtak egy pisztolyt is, azt fegyverszakértő vizsgálja. ​A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet