Mivel a hatóság munkája nem vezetett eredményre, így most a zsaruk a lakosság segítségét kérik.

Eltűnt Berki Áron

A 16 éves fiú eltűnése kapcsán a Győri Rendőrkapitányság folytat eljárást. A fiú győri tartózkodási helyéről még április 5-én távozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Engedély nélkül ment el

Berki Áron a nélkül távozott, hogy erre engedélyt kapott volna. Azóta sem lehet tudni, hogy hol tartózkodik. A rendőrök nagy erőkkel nyomoztak utána, ám eddig eredménytelenül tették mindezt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A fiú személyleírása

Az eltűnt fiú 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Szeme és haja egyaránt barna színű. A rendőrök nem tettek közzé különös ismertetőjegyet a keresett fiatalemberről.

Egy fotó az eltűnt fiúról

Berki Áron még április elején tűnt el, azóta nem találják – Fotó: Police.hu

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

A Győri Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki látta Berki Áront mostanában, esetleg bármit tud a tartózkodási helyéről vagy az eltűnésének körülményeiről, jelezze azt. Erre több különböző módon van lehetőség. A legegyszerűbb telefonon bejelentést tenni a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja számára a 06-96-417-329-es számon.

Névtelenül is lehet bejelentést tenni

Az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es telefontanú számon anonim módon is tehet bejelentést bárki. Erre a célra használható a 112-es segélyhívó szám is.

Ezek is érdekelhetnek!

Rengeteg eltűnt személyt tartanak nyilván idehaza

A rendőrség honlapján jelenleg 2172 személyt tartanak nyilván eltűntként. Közülük rengeteg a gyermek, de sok az időskorú személy is.

Évente 18 ezer gyermek eltűnését jelentik be

Magyarországon rengeteg kiskorú eltűnéséről kapnak bejelentést a zsaruk. Közülük 15 ezren betöltötték már a 14. életévüket. A kiskorúak közül sokan rendszeresen megszöknek, évente akár több tucatszor is, ez mindig egy-egy újabb bejelentést von maga után.

Sokszor sajnos nem akadnak a gyermekek nyomára

A statisztikák szerint évente több mint száz esetben az eltűnt gyermek nem kerül elő. Előfordul, hogy a különböző nemzetiségű szülők kapnak össze, és az egyik a másik tudta nélkül külföldre viszi magával a fiatalkorút. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív