A történtek megrázták kollégáit, akik csütörtökön gyertyagyújtással emlékeznek meg kedvelt kollégájukról. Azt nem tudni, mi volt az oka, hogy elhunyt a 45 éves férfi.

Minden előjel nélkül

Szeptember közepén, saját otthonában lett rosszul az egyik mentőápoló. Frigyes Gáborhoz mentőkocsiját küldte a mentésirányítás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem javult állapota

Kollégái kiemelt figyelemmel látták el a férfit, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba. Ekkor rögvest átesett egy műtétén, amely után mindenki csak reményekedni tudott, hogy állapota javulni kezd. Azonban sokkal később rettenetes hírek érkeztek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felejthetetlen karakter

Napokkal később Frigyes Gábor életét veszítette. A férfi 23 évig dolgozott a mentőknek, először Pesthidegkúton, majd Zsámbékon. Jellegzetes megjelenése, végtelen türelme és rendkívüli szakmai felkészültsége tette felejthetetlen karakterré, aki több ezer rászorulón segített – olvasható az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) posztjából.

Villámgyorsan összeesett

Közlésük szerint október negyedikén, este 18 órakor közös gyertyagyújtással emlékeznek meg tragikus hirtelenséggel elhunyt kollégájukról volt munkahelyénél, a pesthidegkúti mentőállomásnál. Az eseményre mindenkit várnak. Sajnos nem ez az elő eset rövid időn belül, hogy egy közkedvelt személy váratlanul, szinte minden előjel nélkül rosszul lesz vagy életét veszíti.

Rettenetes percek

Ez történt nemrégiben azzal a tokodi focistával, akiről mi is hírt adtunk. A sportoló szeptember 27-én, a Tokod-Tatabányai Vasas mérkőzésen lett rosszul. Az összecsapást a Komárom-Esztergom vármegyei másodosztályban rendezték. A focista összeesett a pályán Végül mentőhelikopter szállította a fővárosba, állapota akkor stabil volt.

Megint összeesett

A meccs az 53. percben tartott 2-1-es tokodi vezetésnél, amelyet akkor lefújtak. Zsolnay Zsolt először a szünetben lett rosszul, megállt a szíve. Noha sikerült őt újraéleszteni, ám nem tartott sokáig a második játékrész, amikor ismét összeesett.

Panaszkodott, de játszott

„Úgy tudom, már az első félidőben panaszkodott, szúrást érzett a mellkasában, ám azt a játékrészt még végigjátszotta” – mondta el a Sportalnak egy, neve elhallgatását kérő tokodi drukker. Hozzátette, az öltözőben rosszul lett és mentőt kellett hozzá hívni.

Rögvest helikopter érkezett

A baj akkora volt, hogy a kiérkező szakemberek nem tudták stabilizálni az állapotát, riasztották a helikopteres egységet, amely a vizsgálatok után egyből elszállította őt szívinfarktus gyanújával. Elmondása szerint a focistának kétszer is megállt a szíve.

Rögvest helikopter érkezett

A történtek miatt a Tokod SE minden találkozója elmarad a hétvégén, az összes többi összecsapás pedig gyászszünettel kezdödött. Sajnos Zsolt élete legfontosabb meccsét ma elvesztette és innentől az égi pályákon rúgja a gólokat – írta oldalán a klub. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt képünk forrása: Facebook