A képek alapján durva balesetet szenvedett az a férfi, aki autójával egy kőkerítésnek rohant Veszprém megyében. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba, és a személygépkocsi is alaposan összetört.

Nagy volt a tempó

Vélhetően nagy sebességgel, kerítésnek hajtott egy személyautó a Veszprém megyei Dörgicsén. A jármű sofőrje Balatonakali felől Mencshely felé tartott, és kisodródott az egyik kanyarban. A KékVillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

 Saját lábán szállt ki

Az autóban egy ember utazott, aki saját lábán ki tudott szállni a gépkocsiból, de a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállították. Az autó összetört, a kerítés nem rongálódott meg.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vizsgálják a történteket

A gépjárművet a Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai áramtalanították és biztonságos helyre vontatták. A balesetet a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon vizsgálják. 

Az autó húzta a rövidebbet

Fotó: Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság

Kemény volt a kőkerítés

Fotó: Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság

A tűzoltók segítettek

Fotó: Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság

Az anyagi kár jelentős

Fotó: Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság

Újabb szörnyű baleset

A Kékvillogó.hu számolt be arról a szörnyű balesetről, amely ugyancsak Veszprém megyében történt a hétvégén. Egy fiatalokból álló társaság pénteken késő este Balatonfüredre indult egy buliba. Az autót egy 25 éves férfi vezette, aki a megengedettnél nagyobb sebességgel közlekedett, amikor bekövetkezett a baleset.

A sofőr közlekedési szabályt szegett

A fiatalok lakott területen belül közlekedtek a balesetet megelőző pillanatokban, ahol 50 km/h-s sebességhatár volt érvényben. A sofőr egy jobbra ívelő kanyarban vesztette el az uralmát a kocsi felett, az autó irányíthatatlanná vált

Lesodródott az útról

A fiatalember nem tudta bevenni a kanyart, átsodródott az úttest bal oldalára, majd a jármű egy nagyobb kőnek ütközött. Ekkor a kocsi visszatért az úttestre. Az autó ezután felborult, eközben a bal hátsó utas, egy 14 éves veszprémi lány kirepült az autóból és az úttestre esett. A BMW a kerekeire állva az út szélén kötött ki.

Életveszélyesek sérülések

A mentők kórházba szállították a fiatal lányt, aki rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett. Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék az életét. Sajnos azonban a lány szombat délelőtt elhunyt. A 25 éves Fejér megyei sofőr, valamint két, 15 éves női utasa nem sérültek meg. Úgy tudni, hogy a 14 éves lány nem kötötte be a biztonsági övét. A KékVillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság