Holtan találtak egy nőt Zircen szombaton, a rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tart a helyszíni szemle

A közlemény szerint állampolgári bejelentés után a rendőrök szombat délután egy zirci családi ház udvarán holtan találtak egy 43 éves nőt. A megyei főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Alig látott az áldozat

A Blikk úgy tudja, hogy egy fogyatékkal élő nő az áldozat. Az élettársát letartóztatták. A férfi egyébként sokkal idősebb nála, és korábban mind a két lábát amputálták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Korábban is megszúrta már

Lap értesülése szerint sokat vitatkoztak, az egyik ilyen esetnél a férfi késsel már hátba szúrta a nőt, aki azt a támadást túlélte és nem is lett semmi következménye a dolognak.

Most a szívet találhatta el

A családi vita a deltahirek.hu információja szerint a házban kezdődött, majd a férfi az ajtóban szíven szúrta a feleségét. A 16 éves terhes lányuk – aki májusban szül – azonnal a megszúrt anyjához sietett, próbálta újraéleszteni, de a nő – a szívét ért szúrás után nem sokkal – életét vesztette.

A posztban fotók a helyszínről

Januárban írtunk egy szörnyú gyilkosságról

A döbbenetes eset részleteiről korábban itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk, mint megírtuk B. Zoltán és volt párja, Klára kapcsolata már korábban megromlott, ugyanis a férfi rendeszeresen bántalmazta a nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy közös és három nevelt gyermek

A párnak egy közös gyermeke volt, a 14 éves Bogi, ám mellette nevelőszülői feladatokat is elláttak, így összesen négy gyeremeket neveltek. Azonban Klára egy idő után megelégelte a bántalmazások sorát, s elhagyta a férfit, majd új kapcsolata lett.

Tapétavágóval esett neki

A volt párja, Zoltán azonban ezt nem tudta feldolgozni, ezt követően rendszeresen zaklatta és megverte az asszonyt. A férfi végül nem tudta leküzdeni indualtait, s egy tapétavágókéssel rontott neki egykori párjának. A végzetes napon Zoltán először becsöngetett a bezárt ajtón, majd amikor Klára ajtót nyitott azonnal nekiesett, a nála lévő tapétavágóval pedig összeszurkálta a nőt.

A lányt elvitte a mentő

„Nagy hangot hallottam, akkor már kimentem a kiskapuba, hát látom, hogy ott áll a Zoliék háza előtt vagy négy rendőrautó, meg ugyanannyi mentő. Egyszer csak látom, hogy hozzák ki a Klárikát. Akkor már tudtam, nem él, mert ahogy hallottam, Zoli végzett vele. Utána jöttek ki a mentők a nagylánnyal, ő nyolcadikos, Kisarba jár iskolába. Azt láttam, hogy a bal orcáján volt egy vágott seb, őt elvitte a mentő. Megnéztem az órát, pontosan két perccel múlt hajnali két óra, amikor bementem a házba – mondta a szon.hu-nak az egyik szomszéd.

Bíróság elé áll

A férfi egyébként korábban jogos védelemre hivatkozott, a rendőrségnek tett vallomásában azt mondta, az áldozat támadt rá, ő pedig csak védekezett.

Címlapfotónk a deltahirek.hu Facebook-oldala.