A lakosság segítségét kérik a ceglédi rendőrök, ugyanis eltűnt egy 11 éves kisfiú az abonyi lakásotthonból.

Nem ad életjelet magáról

A rendőrség honlapján azt írják, Horváth Zsolt Fernandó a jelenlegi adatok szerint 2022. június 16-án egy abonyi lakásotthonból ment el, azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírása

A fiú kürülbelül 150-160 centiméter magas, barna szemű és fekete hajú. Eltűnésekor sötétzöld pólót, hosszú fekete farmert és fekete sportcipőt viselt.

Ez is érdekelhet

“Most már a szerelmével lehet az angyalok között” – megtalálták B. Martin holttestét, a 28 éves fiú szerelme halála után tűnt el, mindketten eldobták az életüket

Ezt kéri a rendőrség

A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2895 telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Fotón a fiú:

Pár napja egy 16 éves fiú tűnt el

A BudapestKörnyéke.hu is írta meg, hogy vasárnap este tűnt el csömöri otthonában a 16 éves Balázs Huba Endre. A fiút is 30-40 önkéntes kereste, az Eltűnt embereért csoportban pedig azt írták, a fiú időközben előkerült. Kapcsolódó: Eltűnt a 16 éves Balázs Huba Endre, a csömöri fiút jelenleg 30-40 önkéntes keresi a környéken

Június elején egy ukrán menekült fiúnak veszett nyoma

Portálunk is hírt adott róla, hogy eltűnt 21 éves ukrán menekült fiút, Dunabogdányból. Mint megírtuk Ilja leukémáiban szenved, valószínőleg kábító hatású fajdalomcsillapítót vett be, mielőtt eltűnt.

Édesanyja kereste

Kovalevszki Ilja édesanyja aggódva kereste, a szentendrei rendőrségen is bejelentést, a fiút így már a hatóságok is keresték. A police.hu adatbázisában a fiatal jelenleg nem szerepel, így vélhetően időközben előkerült.

Egy ötgymerekes családapa is eltűnt

A Kékvillogó is megírta, hogy egy 42 éves férfit a keres a rendőrség, aki a 6. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott. A ötgyermekes apát tavaly januárban is kétségbeesve kereste családja, akkor egy zalaegerszegi hajláktalanszállón találták meg.

Nem először tűnt el

A siófoki születésű 42 éves férfi már nem először tűnt el, tavaly januárban kétségbe esve keresték a szerettei, de akkor hamar megtalálták.

Anyagi gondjai voltak

„A gyerekünk 2 hónapja született meg, sajnos az eltűnése előtti napokban pedig előfordult, hogy vitatkoztunk. A jelenlegi helyzetben egy férfinak egyedül eltartani egy négygyermekes családot borzasztóan nehéz, főleg a pénzügyi problémák miatt ugrottunk egymásnak” – mondta akkor Attila felesége. Azóta pedig már az ötödik gyermekük is megszületett.

Még nem került elő

A férfi jelenleg is szerepel a rendőrségi adatbázisban, így június eleji eltűnése óta még nem került elő. Felián Attila 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid őszes hajú, borostát visel. Eltűnésekor fehér pólót, szürke rövidnadrágot és fekete cipőt viselt.

Itt jelentsd, ha láttad

A BRFK azt kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu