A lakosság segítségét kérik a gyöngyösi rendőrök, újabb cserbenhagyás történt.

Nem állt meg

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény gyanúja miatt folytat eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elvesztette az egyensúlyát

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. június 12-én 6 óra 40 perckor egy férfi közlekedett az általa hajtott kerékpárral a 2416-os úton, Abasár felől a 3-as számú főút felé, majd egy gépkocsi elhaladt mellette, eközben a kerékpáros elvesztette az egyensúlyát és elesett. A gépkocsi vezetője megállás nélkül továbbment, nem győződött meg róla, hogy bárki megsérült-e.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt kéri a rendőrség

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy a helyszínről megállás nélkül elhajtó járműről, illetve annak vezetőjéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

Vas megyében elgázoltak egy biciklist

Ahogy azt a Kékvillogó is megírta elütöttek egy kerékpárost Szombathelyen, a sofőr bár először megállt, végül az adatai hátrahagyása nélkül tovább hajtott. Mint arról portálunk is beszámolt a Szombathelyi Rendőrkapitányság most szemtanúk jelentkezését várja.

Május végén történt

Anyagi kárral végződött közlekedési baleset történt 2022. május 31-én, 16 óra 45 perckor, Szombathelyen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő, egy Citroën C4 típusú személygépkocsival közlekedett a Vörösmarty Mihály utcában, amikor – a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésénél – jobbra kanyarodása során, a Semmelweis Ignác utcában elsodort egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kerékpározó személyt.

A földre esett

Az ütközés következtében a kerékpáros a járművéről a földre esett. A gépkocsivezető a helyszínen megállt, majd adatai hátra hagyása nélkül, továbbhajtott, számolt be róla a honlapján a rendőrség. A hatóságok ebben az esetben is szemtanúk jelentkezését várják.

Pár napja egy 9 éves kislányt ütöttek el

Szintén itt, a Kékvillogó oldalán írtuk meg, elütöttek egy 9 éves kislányt Esztergomban, a sofőr meglépett a helyszínről. A balesetet látta egy 17 év körüli kamaszlány, a rendőrésg az ő jelentkezését várja.

Nem segített a sofőr

Egy ez idáig ismeretlen járművezető egy fehér színű Volkswagen típusú gépkocsival 2022. február 28-án 7 óra 40 perc körüli időben Esztergom Bánomi úton, a sportpálya mellett lévő bekötőútról tolatása során elütött egy járdán közlekedő 9 éves kislányt. A gyermek az ütközés hatására a földre esett. A sofőr a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott. 

Pár hete Baranya megyében történt halálos gázolás

Néhány héttel ezelőtt Baranya megyében történt egy sokkoló eset, melynek során egy autós elgázolt egy bicikliző édesanyát és a kislányát. Mint megírtuk az asszony a helyszínen meghalt, a lánya nem sokkal később, a kórházban vesztette életét.

Több méteren át tolta a roncsokat

Az autós, egy 57 éves sofőr vezett, az autós a gázolás után még több méteren tolta maga előtt a roncsokat, mire kidöntött egy távlát és az árokban állt meg, számoltunk be róla. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció