Szétverte a söröskorsót szerelme arcán egy férfi az egyik szigetvári kocsmában. A nem mindennapi, brutális bántalmazást rögzítette a hely kamerája. Az ügyészség most vádat emelt az ügyben. 

Veszekedni kezdtek

A 40-es éveiben járó férfi és párja tavaly október 2-án egy szigetvári vendéglátóhely teraszán italoztak, amikor hirtelen veszekedni kezdtek. A szóváltás odáig fajult, hogy a férfi először adott egy puszit a nőnek, majd nagy erővel az arcához vágta a teli söröskorsóját, ami eltört és felsértette az élettársa ajkát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy szerencséje volt

A nő csodával határos módon más sérülést nem szenvedett, de a férfi tette természetesen nem maradt következmények nélkül.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felfüggesztettet kaphat

A Szigetvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a férfit, ennek büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés. A vádiratban indítványozták, hogy az elkövetőt felfüggesztett szabadságvesztésre ítéljék – olvasható az ügyészség hivatalos oldalán.

Íme, a videó!

A történteket videófelvétel is megörökítette, amit ITT lehet megtekinteni. Csak erős idegzetűeknek!

Erőszak az üzletben

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 38 éves fiatalemberrel szemben súlyos testi sértés miatt. A rendőrségre január 5-én érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Kiss János utcában lévő üzletben egy férfi megkéselt egy hölgyet. 

Heves vita a feleséggel

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 38 éves férfi a válófélben lévő feleségével a szalonban szóváltásba keveredett, aki az üzletből a férje elől az utcára menekült. 

Fejsérülést okozott

A fiatalember a nő után ment, fellökte, majd többször megütötte az asszonyt, ezt követően pedig egy késsel sérülést okozott neki a fején. A járőrök az agresszív férjet elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A szárföldi férfit a Győri Járásbíróság 2023. január 7-én letartóztatta – írta a police.hu.

Megölte volt élettársát

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a rendőrök őrizetbe vettek egy 35 éves férfit, aki több testtájékon megszúrta volt élettársát. A jászladányi lakos volt élettársával végzett. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022. december 30-án este megjelent volt élettársánál és szóváltásba keveredtek.  A vita során J. József megütötte, bántalmazta a nőt, majd testszerte több helyen késsel megszúrta. Az asszony az okozott sérülések következtében a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció