Ez durva lehetett! Berágott egy férfi azon, hogy korábbi párja közös gyermekükkel és egy másik személlyel az utcán gyalogolt. Nem tetszett neki, hogy a kisgyermek a hideg időben az utcán van és az sem, hogy volt élettársa egy férfival sétál. Ezután elszabadultak az indulatok.

Felkapta a vizet

A vádlott 2022 októberében barátnője társaságában közlekedett egy Balatonboglárhoz közeli faluban, amikor észrevette, hogy korábbi párja közös gyermekükkel, valamint a sértettel az utcán gyalogolt. A terheltnek nem tetszett, hogy a kisgyermek a hideg időben az utcán van, továbbá az sem, hogy volt élettársa egy férfival sétál.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kérdőre vonta őket

A férfi emiatt megállt autójával és a lehúzott ablakon keresztül, majd a járműből kiszállva kérdőre vonta őket, áll az Ügyészség közleményében.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

El akarta gázolni

A férfi a beszélgetés során olyan indulatossá vált, hogy kocsijába visszaülve azt szándékosan a sértett felé kormányozta, akinek nem volt lehetősége kitérni a jármű elől, ezért felugrott és így a kocsi motorháztetejére, illetve az első szélvédőjére esett.

 Hat hét alatt gyógyult meg

A dühös elkövető azonban ennyivel nem elégedett meg, hanem újból kiszállt az autóból és a kocsiban tartott baseball ütővel többször megütötte a sértettet, amivel hat hét alatt gyógyuló sérüléseket okozott a megtámadott férfinak.

 Ez lehet a büntetés

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a letartóztatásban, majd bűnügyi felügyelet alatt állt terhelttel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Brutális támadás Józsefvárosban

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy brutális támadás történt Budapesten, a Józsefvárosban. A szemtanúk egy vérző férfit láttak az utcán, aki egy lepedőt szorított a combjához és nagy fájdalmai voltak. A rendőrségre október 19-én 20 óra körül érkezett bejelentés, hogy a 8. kerületben, a Bókay János utcában egy férfit éles tárggyal megsebesítettek. A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály járőrei néhány perccel később megjelentek a helyszínen és egy vérző férfit találtak, aki a vele történtekről semmit sem akart mondani a nekik.

Kórházba szállították

A férfit a kiérkező mentőknek átadták, akik helyszíni ellátást követően kórházba vitték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság könnyű testi sértés vétség miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Erősen sántított

„Hívjatok mentőt, mert meghalok” – így kért segítséget egy erősen vérző fiatal férfi járókelőktől Józsefvárosban. Az áldozat egy véres lepedőt tartott a combjához, erősen sántítva azt ismételgette, hogy valaki megsebesítette.

Stabil állapotban

Az Országos Mentőszolgálat azt a tájékoztatást adta, hogy a fiatal férfit ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a támadás helyszíne. Fotó: Ügyészség