Halálos kimenetelű baleset történt 17 óra körül az M9-es autóút 3-as és 4-es kilométere között. Három autó ütközött össze, két ember a helyszínen elhunyt

Hármas ütközés

Halálos kimenetelű baleset történt 2023. november 8-án 17 óra körüli időben az M9-es autóút 3-as és 4-es kilométere között. Három autó ütközött össze, két ember a helyszínen elhunyt, többen megsérültek. Az autóút teljes szélességében lezárva 17 óra 25 perctől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elterelt forgalom

A forgalmat mindkét oldalon az M9-es autóúttal párhuzamos, az M6-os autópályára vezető fel -és lehajtókra terelik. Kérjük a közlekedők fokozott figyelemmel és elővigyázatossággal haladjanak – írja a police.hu oldal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Alig fél nap alatt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy alig 12 óra leforgása alatt két alkalommal is tragikus kimenetelű közúti balesetről kaptak értesítést a hatóságok a 6-os főútról a hétvégén. Az első baleset szombaton 17 óra 10 perckor történt Dunakömlőd és Dunaföldvár között, ahol két autó ütközött össze ismeretlen indokból és körülménye között. 

Hajnalban gyalogost gázoltak

A karambol olyan súlyos volt, hogy az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette, többen pedig megsérültek. Sajnos ezt követően, vasárnap kora hajnalban, 3 óra 15 perc körül a 6-os számú főút 77-es kilométerszelvényében, Kisapostag térségében ismét halálos baleset történt: ekkor egy személyautó egy gyalogost gázolt el, aki a helyszínen életét vesztette.

Ketten életüket vesztették

Ahogy írtunk róla, baleset történt augusztus 31-én 12 óra 40 perc körüli időben a 6-os számú főúton Dunaföldvár térségében. A 84-es kilométerszelvényben egy teherautó és egy személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetben két személy a helyszínen elhunyt

Személygépkocsi és kamion ütközött

Közlekedési baleset történt 2023. augusztus 18-án, 15 óra körüli időben, az M80-as számú autóút 162-es kilométerszelvényében, Körmend térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján – eddig tisztázatlan körülmények között – egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. 

Rosszul lett a sofőr

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a zuglói Hungária körúton, a Kacsóh Pongrác úti felüljáró felől a Thököly út irányába autózott Skoda Fabia kombijával egy 84 éves férfi. Belülről kifelé számítva a harmadik sávban haladt, már az Erzsébet királyné útjánál lévő jelzőlámpás csomóponthoz közeledett, amikor hirtelen rosszul lett. 

Beszáguldott a parkolóba

Ezt követően autójával nekiütközött az előtte haladó Volkswagen Golf jobb hátuljának, majd a külső sávba sodródott. Áthajtott a csomóponton, majd egy acél villanyoszlopot nem sokkal elkerülve a járdára, onnét pedig egyenesen beszáguldott a Groupama Biztosító irodaháza előtti parkolóba.

Ripityára törte az Opel hátulját

Nagy szerencse, hogy az irányítás alól kikerült Skoda szinte minden ott parkoló autó mögött elhaladt, csak a legutolsó parkolóhelyen, közvetlenül az épületbe vezető lépcső mellett álló Opel Astra hátulját törte ripityára. A Fabia még ekkor sem állt meg, a parkoló bal oldalára sodródott, ahol letarolt kilenc darab zöld terelőoszlopot, míg végül a tizedik megfogta az elszabadult autót.

Megpróbálták újraéleszteni

Az idős úr ekkor már nem mutatott életjeleket, szemtanúk és az irodaházban dolgozók szaladtak oda, majd megpróbálták újraéleszteni. A mentők is gyorsan a helyszínre érkeztek, ők folytatták a küzdelmet, a defibrillátort is bevetették, de körülbelül egy óra elteltével be kellett látniuk, hogy sajnos hiábavalók az erőfeszítéseik, az idős férfi életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció