Trélerbe csapódott egy kisbusz az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyházánál pénteken hajnalban – közölte a katasztrófavédelem.

December 22-én, pénteken hajnalban az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyházánál egy kisbusz csapódott bele egy trélerbe. A tájékoztatás szerint a tréler egy korábbi ütközés miatt érkezett, s éppen az abban megsérült jármű elszállításán dolgozott, amikor a kisbusz nekirohant. A balesetben összesen 12 személy érintett.

A katasztrófavédelem munkatársai mellett a kecskeméti és kiskunfélegyházi tűzoltók is a helyszínen vannak, akik közösen áramtalanították mindkét járművet. A forgalmat egy időre megállították Budapest irányába, de a belső sávban lassan ismét haladhatnak a járművek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Forrás: MTI – Kiemelt kép: illusztráció