Újbudán, a Bartók Béla út és a Tétényi út kereszteződésében egy Suzuki Swifttel közlekedő ételfutár vélhetően a balra kanyarodókra vonatkozó zöldet nézte a Bartók Béla úton, de közben egyenesen haladt tovább a Kosztolányi Dezső tér felé.

Nagy erejű ütközés

A Suzuki a Kosztolányi Dezső tér felől a Bartók Béla útról a Tétényi útra zöld jelzésen szabályosan balra kanyarodó, menetrend szerint közlekedő 114-es busz elé hajtott. A nagy erejű ütközés következtében a biztonsági övét használó fiatalember beszorult a roncsba, őt a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a jobb első ajtón keresztül emelték ki, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik láb- és fejsérüléssel, szirénázva szállították kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csoda, hogy megúszta

Az elsődleges vizsgálatok alapján nem sérült meg súlyosan a csütörtök esti balesetben, de ezt majd a röntgen és a további vizsgálatok fogják megállapítani. A MAN Lions City típusú busz fedélzetén tartózkodó utasok, illetve a buszvezető nem sérültek meg, el tudták hagyni a buszt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Csúnyán összetörött a busz eleje is

Esett az eső

Összegyűrődött a Suzuki

A légzsákok is kirobbantak

Fotók: BPK/G.K.