Kedden délután találták meg a Tisza tokaji szakaszán azt a három eltűnt személy holttestét, aki hétfő délután, fürdőzés közben tűntek el.  A borsodi rendőrök és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a társszervekkel együtt nagy erőkkel keresték a három eltűnt személyt. 

Hárman tűntek el 

Tiszában Tokajnál három ember is eltűnt hétfőn este, akiket nagy erőkkel kerestek a borsodi rendőrök, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai és a társszervek. Az eltűntek közül korábban a 49 éves férfi holttestét megtalálták, ám a hatóságok egészen eddig eltűntként kerestek a 17 éves unokaöccsét és annak 16 éves barátnőjét is.

Vízirendészek keresték az eltűnt személyeket

Csak a holttestüket találták meg 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden délután közölte az MTI-vel, hogy azóta megtalálták a Tisza tokaji szakaszán elmerült mindhárom ember holttestét. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fürdőzés közben merültek el 

A tragédia során egy 49 éves férfi, illetve egy 17 éves fiú és 16 éves barátnője is életét vesztette, miután fürdőzés közben elmerültek a folyóban. A hatóságok jelenleg is vizsgálják az eset körülményeit, de bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

A kutya őrizte a holmijaikat

A bejelentés szerint az eltűntek ruháit, értékeit egy németjuhász kutya őrizte a parton. A kutyára a járókelők figyeltek fel, ők értesítették a rendőrséget.

Vizsgálják a baleset körülményeit 

Dobi Tamás, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a Szerencsi Rendőrkapitányság általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Vízirendészek keresték az eltűnt személyeket